Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останній крок до відкриття ЦНАПу в Присиваській ОТГ

Дата: 13.10.2020 14:51
Кількість переглядів: 3741

Фото без опису

У 2019 році Григорівську сільську раду (Присиваська ОТГ) включено до переліку громад, які приймають участь у третьому раунді Фази Впровадження напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою».

В рамках реалізації третього раунду Програми «U-LEAD з Європою» на території громади реалізується проект зі створення Центру надання адміністративних послуг (далі - ЦНАП). Зазначеним проектом передбачено створення основного офісу ЦНАП у с.Григорівка та 3 віддалених робочих місць ЦНАП (далі - ВРМ) в Строганівському, Іванівському та Павлівському старостинських округах. В рамках угоди про співпрацю, вже виконано ремонтні роботи в приміщенні ЦНАП на віддалених робочих місцях у старостинських округах; упорядковано структуру Центру; розроблені та затверджені необхідні регламентуючі документи (з документами можна ознайомитись на офіційному сайті громади у розділі «Центр надання адміністративних послуг»).

12 жовтня 2020 року Григорівською сільською радою, компанією «NIRAS Sweden A» та постачальниками підписано тристоронні угоди на закупівлю товарів, що здійснюється за рахунок коштів проекту міжнародної технічної допомоги «U-LEAD з Європою на загальну суму 16 582,25 євро.

Угодами передбачено придбання техніки, меблів та обладнання:

  1. техніка та обладнання - 11 настільних персональних комп’ютерів, ліцензоване програмне забезпечення, 10 флеш пам’яті, 7 офісних компактних багатофункціональних лазерних принтерів, мережеве обладнання (комутатор, що налаштовується (24 порти), мережевий маршрутизатор.
  2. Офісні меблі  - 11 робочих столів, 10 крісел, 29 стільців для відвідувачів, 10 тумбочок для документів та шафа для документів – 11 шт., 7 тумбочок під принтер, шафа, диван, металевий сейф, металева шафа, обладнання дитячих куточків (стіл зі стільцями).

Зазначене вище майно постачальники планують доставити протягом листопада 2020 року. Вже в грудні поточного року повноцінно запрацює сучасний Центр надання адміністративних послуг - єдине місце, де можна отримати найнеобхідніші адміністративні послуги у комфортних умовах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь