Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про протокол № 34 позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 01.10.2020 року

Дата: 08.10.2020 11:10
Кількість переглядів: 3584

01 жовтня 2020 року відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

На засідання обговорювалися наступні питання:

1. Про застосування обмежень на території адміністративно-територіальних одиниць, для яких встановлено "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 відповідно до постанови КМУ від 22.07.2020 №641 "Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2".

2. Щодо стану здійснення виплат медчним та іншим працівникам закладів охорони здоров'я, що безпосередньо зайняті у ліквідації епідемії та здійсненні заходів із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та лікуванням пацієнтів із випадками гострої респіраторної хвороби COVID-19.

3. Щодо розроблення комунікаційного плану оперативного інформування населення через засоби масової інформації, соціальні мережі та інші канали сповіщення про епідеміологічну ситуацію щодо поширення COVID-19 та важливі дотримання протиепідемічних заходів.

4. Щодо надзвичайної ситуації у Луганській області, пов'язаної з лісовою пожежею.

Відповідно протоколу від 01.10.2020 року № 34 в м.Херсон, Білозерському, Іванівському та Новотроїцьклму районах Херсонської області встановлений з 00:00 години 5 жовтня 2020 р. "жовтий" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Результати доповідей, обговорень та рішення Державної комісії в протоколі № 34 від 01.10.2020 року за псиланням: Протокол №34 позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь