Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Можливості для бізнесу

Дата: 14.09.2020 13:21
Кількість переглядів: 3618

Фото без опису

Шановні підприємці, Вашій увазі підбірка нових можливостей для розвитку малих та середніх підприємств. Долучайтеся до участі в грантах, проходьте навчання та використовуйте отримані ресурси для підвищення ефективності Вашого бізнесу.

 

Програма "Жінки у бізнесі" допомагає малим та середнім підприємствам під керівництвом жінок в отриманні доступу до фінансових ресурсів та ноу-хау, необхідних для розвитку. ЄБРР надає доступ до фінансових ресурсів через виділення кредитних ліній для місцевих банків, призначених для МСП під керівництвом жінок, а також надає бізнес-консультації, щоб допомогти підприємствам стати більш конкурентоспроможними. Крім того, програма пропонує тренінги, наставництво та іншу підтримку для надання можливості жінкам-підприємцям ділитися досвідом та навчатися один в одного. Детальніше за посиланням: http://www.ebrdwomeninbusiness.com/?s=home&country=UA&language=uk.

 

Ініціатива "East" в рамках Поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі (ПВЗВТ) спрямована на зміцнення економічного розвитку країн, які підписали угоду про асоціацію з ЄС, а саме Грузії, Молдови та України, шляхом надання адресної фінансової та технічної підтримки малим та середнім підприємствам (МСП) в цих трьох країнах. Детальніше за посиланням: https://eu4business.eu/uk/programme/programa-initiative-east-v-ramkah-pvzvt.

 

Проект ITC (International Trade Centre) допомагає малим і середнім виробникам та переробникам свіжих фруктів і овочів підвищити свою конкурентоспроможність, інтегрувати в національні та глобальні ланцюжки створення вартості, відкрити доступ до нових ринків, з фокусом на ринки ЄС. Мета Проекту реалізується шляхом підтримки МСП у виробленні товарів відповідно до вимог ринку, поліпшенні можливостей організацій підтримки бізнесу (BSOs) для надання якісних послуг малому та середньому бізнесу, а також через сприяння пілотним МСП у виході на цільові ринки, зокрема на ринки ЄС. Проект фінансується урядом Швеції та реалізується Міжнародним торговим центром у тісній співпраці з національними партнерами проекту. Детальніше за посиланням: http://tradeproject.com.ua/ua/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь