Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

15 листопада 2017 року відбулось друге засідання робочої групи з розробки "Стратегії розвитку Григорівської сільської ради Присиваської ОТГ на 2018-2026 рр."

Дата: 22.11.2017 16:20
Кількість переглядів: 778

Фото без опису

15 листопада 2017 року в актовому залі Григорівської сільської ради відбулось друге засідання Робочої групи з розроблення «Стратегії розвитку Григорівської сільської ради Присиваської ОТГ на 2018-2026 рр.» . Стратегія розробляється за допомогою експертів Олега Карого та Давіда Хоінкіса , в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що фінансується USAID (United States Agency for International Development) і реалізується міжнародним консорціумом, лідером якого є Global Communities, а провідним партнером, який відповідає за методичне забезпечення Програми, є Фундація Розвитку Місцевої Демократії.

Стратегія розвитку – це планувальний документ на тривалу перспективу, який визначає найважливіші цілі і завдання, інструменти їх реалізації, а також методи перевірки отриманих результатів політики розвитку, що здійснюється на території громади.

Олег Карий та Давід Хоінкіс розпочали стратегічну сесію з висвітлення результатів соціологічного опитування населення та представлення отриманих результатів діагностики громади. (Документи можна переглянути на офіційному сайті громади , розділ "Стратегія розвитку громади", підрозділ «Розробка «Стратегії розвитку Григорівської сільської ради Присиваської ОТГ на 2018-2026 рр.»).

В ході сесії відбулась активна дискусія на тему основних проблем і існуючих можливостей для розвитку громади в економічній, соціальній, екологічній та адміністративній сферах. Будували «Дерево цілей стратегії»: члени робочої групи формували стратегічні і операційні цілі, вносили початкові пропозиції завдань стратегії.

Небайдужість до розвитку громади проявили загальноосвітні заклади Присиваської ОТГ: провели конкурс серед шкільної молоді «Моя успішна громада через 10 років» та представили на розгляд робочій групі, експертам малюнки, твори, презентації. Олегом та Давідом вже визначено переможців конкурсу. Нагородження відбудеться на третій Стратегічній зустрічі Робочої групи 27 листопада 2017 року.

Розробка «Стратегії розвитку Григорівської сільської ради Присиваської ОТГ на 2018-2026 рр.» триває, продовжуємо активно формулювати місію громади!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь