Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

20 лютого 2018 р. експертки ГО "Нова генерація" провели консультації для членів Дитячої дорадчої ради.

Дата: 21.02.2018 16:08
Кількість переглядів: 1218

Фото без опису

 

20 лютого 2018 року представниці ГО «Громадський центр «Нова генерація» Ольга Жукова та Наталія Дорофеєва провели консультацію для молоді Присиваської ОТГ, в рамках проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні» та програми DOBRE. На заході були присутні актив новоствореної Дитячої дорадчої ради : Чижикова Яна – голова ради, Чижиков Віктор – замісник голови ради та члени ради – Мірсалієва Махпуль, Гнатовська Ананстасія. Від Григорівської сільської ради виступили голова Кліщевський Сергій Олександрович, Зозулінська Т.В. та Рогальська О.С. Експертки Ольга та Наталя презентували присутнім напрямки діяльності проекту «Голос громади в місцевому самоврядуванні», роз’яснили практичні питання діяльності у Дитячій дорадчій раді. Домовились 14 березня на базі Григорівської ЗОШ І-ІІІ ст. провести консультацію "Написання проектів" для членів Дитячої дорадчої ради Присиваської ОТГ.

Молодь, в свою чергу,  поділилась напрацюваннями: за їх ініціативи Григорівська сільська рада оголосила конкурс «Чисте довкілля-світле майбутнє». Мета акції – збір сміття, покращення екологічного становища довкілля та підвищення рівня обізнаності про проблеми поводження із твердими побутовими відходами, зокрема про сортування сміття. Школярі та школярки активно включились у проведення акції, збирають/приймають вторинну сировину.

Також члени Дитячої дорадчої ради у кожній школі громади встановили «Скриньки побажань та пропозицій», які привезли на зустріч та зачитали присутнім. Сергій Олександрович відразу підтримав деякі пропозиції від учнів: пообіцяв найближчим часом придбати та передати Строганівській ЗОШ І-ІІІ ст. більярдний стіл, шашки та шахи.

Дякуємо Ользі та Наталії за змістовну, мотивуючу та дуже цікаву зустріч!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь