Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про тиждень фізкультури в Присиваській ОТГ

Дата: 11.09.2020 08:40
Кількість переглядів: 3668

В закладах загальної середньої освіти Григорівської сільської ради протягом 07-11 вересня відбуваються заходи, присвячені Дню фізкультури і спорту, який в Україні  цього року відмічають 12 вересня. Цей тиждень спрямований на утвердження здорового способу життя та залучення дітей до занять спортом. Дітвора із задоволенням приймає участь в різноманітних змаганнях.

В  Іванівській ЗОШ І-ІІ ст. тиждень розпочався «олімпійським»  уроком  на тему «Історія Олімпійського руху», провели  який цікаво і змістовно завдяки використанню сучасних інформаційно-комунікаційних технологій . Наступного дня вся увага була зосереджена на наймолодших любителях спорту - здобувачах освіти початкової школи.  В естафеті «Ми – маленькі олімпійці» приймали участь учні  1-2 класів (у спортклубі "Старт") та учні  3-4 класів (на спортмайданчику).  Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань!

В Павлівській ЗОШ І-ІІІ ст. учні 3-4 класів взяли активну участь у змаганнях «Старти надій». У спортивному залі панувала весела атмосфера, тому всі учасники залишилися задоволеними й щасливими. Старші учні змагались у підтягуванні на перекладині та згинанні і розгинанні рук в упорі лежачи.  Нікого не залишили байдужими футбольні баталії.

Ще до Павлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів завітав майстр спорту України з пауерліфтингу, випускник цієї школи, а нині – студент ХДАУ - Угрін Олександр. Займатися цим видом спорту хлопець розпочав у СК «Атлант» ще  у 4 класі і продовжує дотепер. Першу «золоту» нагороду він отримав  в 2014 році. Олександр прийшов до малечі зі своїми нагородами, які привозив з різних куточків України, та із задоволенням розповів про свій спортивний шлях, поділився досвідом, як цілеспрямовано рухатись уперед до успіху та визнання. Діти побажали  Олександру ще більше  спортивних перемог та успішного навчання.

Всім учасникам Тижня, зичимо фізичного здоров’я й краси, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, успіхів у всіх звершеннях!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь