Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Організація харчування учнів в шкільних їдальнях.

Дата: 07.09.2020 08:52
Кількість переглядів: 2986

Новий навчальний 2020/2021 рік розпочався. 415 учнів 1-11 класів чотирьох закладів загальної середньої освіти Григорівської сільської ради цього року сіли за парти. З початком навчання повинно початись і харчування учнів в шкільних їдальнях. Але з чотирьох ЗЗСО лише в одному закладі  - Павлівській ЗОШ І-ІІІ ст.. - потурбувались про забезпечення дітей гарячими обідами. В Григорівській ЗОШ І-ІІІ ст..харчування не почалось вчасно, бо  триває реконструкція харчоблоку та заміна окремих складових його обладнання. В Іванівській ЗОШ І-ІІ ст.. та Строганівській ЗОШ І-ІІІ ст..  не замовили вчасно необхідні продукти. З понеділка 7 вересня процес харчування в цих двох закладах буде розпочато. 

Були проблеми з організацією безоплатного харчування для дітей, що відносяться до пільгових категорій. Щороку перед початком навчального року виконавчий комітет Григорівської сільської ради розглядає питання надання можливості безоплатного харчування дітям за умови надання директорами шкіл необхідного пакету документів на кожного учня. На засідання виконавчого комітету Григорівської сільської ради 21 серпня 2020 р. необхідні документи було надано лише директором Іванівської ЗОШ І-ІІ ст.. Через неготовність директорів інших трьох  шкіл надати документи, дане питання було перенесено на позачергове засідання виконавчого комітету, яке відбулось 31 серпня 2020 р.

Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту приносить вибачення учням, їх батькам (особам, що їх замінюють) за невчасні дії керівників закладів в організації харчування учнів загальноосвітніх шкіл Григорівської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь