Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відзначення Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України у Присиваській ОТГ.

Дата: 26.08.2020 18:22
Кількість переглядів: 1389

Фото без опису

Свято Державного Прапора та Незалежності України вже стало чудовою нагодою для всіх жителів нашої держави, для всіх українців засвідчити свою любов до рідного краю, до України, до наших Збройних сил, які захищають нас, які відстоюють нашу незалежність. До 29-ї річниці Незалежності по всій нашій мальовничій та неповторній Україні відбулися урочистості з нагоди свята. Не стало це виключенням і для Присиваської сільської об’єднаної територіальної громади .

Програму святкових заходів було розпочато на спортивному майданчику Григорівської ЗОШ 22 серпня 2020 року із змагань з міні – футболу серед чоловічих команд Присиваської ОТГ та команди с. Василівка Новотроїцького району на «Кубок Присиваської ОТГ» з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України. У змаганні взяли участь такі команди:

«Сокіл» - с. Григорівка

«Фортуна» - с. Павлівка

«Скіф» - с. Строганівка

«Старт» - с. Іванівка

«Колос» - с. Василівка Новотроїцького району.

 Під час запеклої боротьби, що тривала 10 матчів поспіль, ми спостерігали напружене протистояння команд за перемогу та Кубок Присиваської ОТГ. Демонструючи досконале володіння м’ячем та командну гру, суперники не поступалися один одному у майстерності. Але переможця все ж визначено.  У цих змаганнях І місце посіла команда з с. Павлівка - "Фортуна". Вітаємо володарів Кубка Присиваської ОТГ з цією перемогою!

Інші місця розподілились наступним чином:

ІІ місце посіла команда з с. Григорівка - "Сокіл"

ІІІ місце посіла команда з с. Василівка - "Колос"

Висловлюємо подяку командам, тренерам, інструкторам-методистам з фізичної культури та спорту за активну участь у незабутньому й видовищному змаганні.

23 серпня 2020 року відбулося урочисте підняття Державного прапора у с. Григорівка, а також замайоріли прапори на адміністративних будівлях, закладах освіти, підприємствах сіл Павлівка, Строганівка, Іванівка.

Після чого у селах  Строганівка та  Павлівка, а 24 серпня у селах Григорівка та Іванівка жителів та гостей нашої громади розважали святковими концертами, за участю місцевих виконавців та художніх колективів, організаторами яких є директори сільських Будинків культури.

Щирими та проникливими словами відкривали урочисті заходи сільський голова Сергій Кліщевський,  та в.о. старост Андрієвський А.Л., Загороднюк С.В, Панкіна Т.І.. Вони вітали усіх присутніх, бажаючи сімейного затишку, добробуту та миру.

У концертних програмах звучали народні пісні, композиції сучасних українських авторів про Україну, родину, кохання. Юні вокалісти, танцюристи нашої громади розважали односельчан та гостей сучасним естрадним співом та запальними танцями. А глядачі, у свою чергу, дякували учасникам художньої самодіяльності за позитивну, насичену програму.

Особливого шарму виступам у с. Павлівка та  Іванівка додала сцена, оздоблена величезними банерами, на яких зображено символіку сіл Присиваської ОТГ.

Незабули на урочистостях також і про воїнів, які в даний час захищають наш мир та спокій, побажавши їм доброї долі, здоров’я та злагоди. До привітального словами було запрошено учасника антитерористичної операції Богатиренко Сергія Вікторовича. Пригадали та вшанували пам’ять всіх воїнів, які загинули за незалежність нашої Батьківщини, захищаючи нас, і які назавжди в нашій пам’яті залишаться героями.

Не обійшлося і без  зіркових гостей, які вже не вперше відвідують нашу громаду. На святковий концерт до Строганівського та Павлівського сільського Будинку культури завітав зі своїми запальними номерами та яскравими концертними костюмами творчий колектив «Бахтале» з м. Миколаєва. Також незабутнє враження подарував жителям с. Строганівка жіночий вокальний ансамбль «Степові роси» Першокостянтинівського Будинку культури своїм виконанням гімну революції гідності – «Колір сонця».

Полонили глядачів своїми неперевершеними виконаннями пісень колективи Григорівського сільського Будинку культури та Іванівського сільського Будинку культури.

По закінченню урочистих частин відбулись дискотеки.

Хочеться відмітити, що святкування Дня Державного Прапора та Дня незалежності України пройшло у теплій та дружній атмосфері. Гомін дітвори, сміх та веселощі довкола піднімали настрій і згуртовували усіх присутніх. Такі свята об’єднують людей, тому що єдність – велика сила!

Щиро дякуємо всім працівникам сфери культури, учасникам художньої самодіяльності, місцевим жителям та гостям нашої гостинної території, які так організовано та святково відзначили наше найбільше державне свято – 29-й День незалежності України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь