Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Навчання в школі організацій з розвитку підприємництва: 2-й компонент «На варті інтересів бізнесу»

Дата: 20.08.2020 15:11
Кількість переглядів: 588

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

На початку липня було оголошено результати конкурсного відбору до другого компоненту "На варті інтересів бізнесу" Школи організацій з розвитку підприємництва, що реалізується Фондом Східна Європа за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

До розгляду було подано 114 заявок з усієї України. Було відібрано лише 30 організацій та ініціативних груп. Учасники, що пройшли відбір до Школи представляють невеликі міста з 16 областей України. Серед відібраних і заявка працівників Григорівської сільської ради.

Школа організацій з розвитку підприємництва – це сучасні інструменти для розвитку сприятливого бізнес-середовища. Учасники Школи зможуть розвинути свою організацію, розробити ідею, отримати грант та за підтримки ментора реалізувати свій проєкт.

Та спочатку навчання у Школі, яке триватиме до червня-липня 2021 року і складатиметься з трьох модулів. 5-7 серпня 2020 р. проходив перший навчальний модуль, який був запланований у живому форматі, однак через епідемію COVID-19 відбувався он-лайн. Модуль складався з трьох цікавих сесій: «Членство в організаціях підтримки бізнесу та комплекси послуг»; «Організаційний та інституційний розвиток»; «Стратегічне планування та розвиток». Заняття були наповнені змістовним лекційним матеріалом та цікавими завданнями для роботи в групах. Після кожної теми учасники отримували домашнє завдання, а 18 серпня лекторами школи було проведено обговорення результатів його виконання.

Крім інтенсивного навчання учасників школи чекає безліч мотиваційних зустрічей. Учасницею першої такої зустрічі стала виконавчий директор Спілки українських підприємців Катерина Глазкова, яка зазначила наступне: «Потрібно постійно покращувати взаємодію бізнесу та ОТГ. 60% з тих підприємців, які взяли участь у програмі з покращення взаємодіі? бізнесу та ОТГ, вже активно спілкуються з ОТГ щодо реалізації проєктів. Результатом роботи став курс відеолекцій, а також посібник «Як ОТГ залучити інвестиції».

Тож чекаємо наступного навчального модулю та цікавих мотиваційних зустрічей, щоб отримати нові корисні знання про передовий досвід взаємодії влади та бізнесу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь