Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подяка за підтримку в організації та проведенні святкування І фестивалю народної творчості «Перлина Присивашшя».

Дата: 18.08.2020 19:09
Кількість переглядів: 1441

15 серпня 2020 року жителі та гості Присиваської ОТГ відсвяткували І фестиваль народної творчості «Перлина Присивашшя». Цей день був насичений різними заходами, подіями і неперевершеною концертною програмою. Бажаючі мали змогу відвідати локації туристичного маршруту, сфотографуватись на згадку біля цікавих фото зон, придбати автентичні вироби у майстрів декоративно-прикладного мистецтва, скуштувати смаколики від місцевих майстрів та насолодитись казковими рожевими краєвидами Перлини Присивашшя – Іванівської коси затоки Сиваш. Свято пройшло на високому рівні та принесло відвідувачам море позитивних емоцій.

В першу чергу, хочу подякувати всім гостям та жителям громади, які цього дня завітали на свято, чим засвідчили свою любов та повагу до рідного краю. Дякую за ваші посмішки та чудовий настрій! Ви зробили свято більш змістовним, масштабним та насиченим!

Щиро дякую усім, хто долучився до організації та проведення святкування І фестивалю народної творчості «Перлина Присивашшя». Багато людей були задіяні в підготовці та проведенні Фестивалю, одні організовували свято, другі дарували присутнім свої виступи, інші прибирали територію до та після закінчення свята. Всі працювали на єдиний результат. Особлива подяка працівникам всіх установ Іванівського старостинського округу, працівникам Будинків культури громади, працівникам КП «Струмок». Також щира подяка всім учасникам концертної програми, ведучим та фотографу - ви зробили цей вечір яскравим, позитивним та незабутнім! Завдяки вашій творчості, активності, організованості та працездатності свято відбулося на самому високому рівні!

Слова подяки висловлюю народним майстриням з м. Каховка та с. Іванівка, які представили свої вироби на виставку, продемонструвавши великий потенціал для розвитку та пізнаваності Присиваської ОТГ.

Окрема щира подяка спонсорам святкового дійства, а саме: директору ТОВ «Мега Сиваш» Кудрявець Івану Миколайовичу та підприємцю Кулині Олександру Стефановичу, представництву «Пауер Констракшн оф Чайна ЛТД», директору ТОВ «Сивашенергопром» Немченку Андрію Миколайовичу, голові ФГ «Вогні Сиваша» Волощуку Олександру Григоровичу, голові ФГ "ЛАН-2010" Чижикову Валентину Олександровичу, голові ФГ «Коростинський» Коростинському Сергію Івановичу.

З повагою ,

Сергій Олександрович Кліщевський

Голова Григорівської сільської ради Присиваської ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь