Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міжнародний день музеїв

Дата: 18.05.2020 16:31
Кількість переглядів: 934

Фото без опису

18 травня 2020 року святкуємо Міжнародний день музеїв. Це професійне свято хранителів загальнолюдської культури і національних цінностей було затверджене в 1977 році за рішенням Генеральної конференції Міжнародної ради музеїв.Прийнято вважати, що через музеї суспільство висловлює своє ставлення до історико-культурної спадщини, і з цим важко не погодитися. З кожним роком зростає інтерес до музейної справи, з’являються все нові і нові незвичайні музейні проекти, збільшується кількість зацікавлених відвідувачів. Мешканці та гості Присиваської ОТГ мають змогу відвідувати чудовий музей  і все це завдяки активісту та ідейнику музейної справи - Павлу Леонтійовичу Робаку!  Сьогодні відбулось урочисте вручення Подяки голови Херсонської обласної державної адміністрації пану Павлу за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Міжнародного дня музеїв. Подяку вручали голова Чаплинської РДА Володимир Петрович Галицький та голова Григорівської сільської ради Сергій Олександрович Кліщевський.

Павло Леонтійович вже багато років займається музейною справою, а в цьому році приймає відвідувачів в оновленому сучасному приміщенні  Григорівського сільського Будинку  культури. Скориставшись нагодою, після урочистостей Володимир Петрович відвідав новий музей та поспілкувався з Павлом Леонтійовичем щодо подальшого наповнення музею історичними знахідками, старовинними артефактами та експонатами.

У цей святковий день бажаємо пану Павлу  міцного здоров'я, щастя, творчої енергії, цікавих знахідок та успіхів у всіх справах! Дякуємо Вам ще й за те, що створена Вами своєрідна "машина часу" дає нам змогу хоча б на декілька хвилин перенестися у світ прадавніх історій та легенд.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь