Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Як навчаються школярі Строганівської ЗОШ І-ІІІ ст. під час карантину

Дата: 08.05.2020 15:38
Кількість переглядів: 847

Фото без опису

Спливає черговий етап карантину. Майже два місяці ми живемо і працюємо за незвичним розкладом. Як  і  по всій Україні, наша школа працює в дистанційному режимі.

На період карантину в Строганівській ЗОШ навчається125 учнів. Охоплено дистанційним навчанням із зворотним зв’язком 65 учнів.

Приблизно 20% учнів  завдання у вчителів беруть, виконують в зошитах, але не мають змоги передати їх вчителю для перевірки через відсутність Інтернету.

Тримають зворотний зв'язок:

- через Viber – 15 учнів ( 35%),

- через Facebook – 14 учнів (17%),

 - через електронну пошту 5 учнів (6,2%),

-  в телефонному режимі працюють 18  учні (41,3%)

- дистанційне навчання (гугл-диск) – 13 учнів.

На сьогоднішній день учні 1-11 класів долучаються до перегляду телеуроків.

28.04.2020 року розпочалася трансляція телеуроків для учнів 1 – 4 класів на каналах «Піксель» (1 кл.), «UА: Перший» (2 кл.), «UA: Культура»(3 кл.),  «ПлюсПлюс» (4 кл). Учні 5-11 класів розпочати перегляд  відеоуроків з 03.04.2020 р.

Вчителі  Ващенко І.Г., Даниленко І.Г, Гаврилюк С.В., Задорожня С.М., Андрушко А.С., Гриценко Л.П., Бондаренко Л.П., Богатиренко О.В. систематично дають учням теми з навчальних дисциплін, вони  проводять консультації щодо організації їх самоосвітньої роботи та виконання домашніх завдань, скидають учням відео уроки, майстер класи (або посилання де їх можна знайти, скачати). Спілкуються з учнями через Viber, Facebook, електронну пошту (враховуються інтереси і можливості кожного здобувача освіти індивідуально). Андрушко А.С., Гриценко Л.П. скидають учням крім відео уроків тренажери з правопису, руханки, тестові завдання і т. ін. Вчитель фізики Дрібноход В.О. окрім завдань по підручнику до кожної виучуваної теми скидає відеоматеріали з поясненням розв’язування задач.

Всі вчителі початкових класів (Гречкосій Г.Ф., Фесенко О.В., Коваленко А.В., Олійник С.В.) створили у Viber групу для дітей і їх батьків. В цих групах викладають інформацію щодо виучуваних тем, завдання для самостійного опрацювання та вправи для самостійного виконання. З частиною учнів, які мають технічні можливості, виходять на відеозв’язок для консультацій. Зрештою учні працюють у телефонному режимі. Вчителі 1 і 2 класів Гречкосій Г.Ф., Фесенко О.В. ознайомили батьків з графіком проведення відеоуроків з літературного читання, української мови, математики, «Я досліджую світ» на платформі НПП «Інтелект України» для учнів НУШ.

Адміністрація школи, педагогічний колектив щиро вдячні учням і батькам, які відповідально поставилися  до дистанційного навчання. А карантин невдовзі завершиться і ми знову зможемо працювати і навчатися в звичному режимі. Всім вам бажаємо міцного здоров'я, сімейного щастя, добробуту, всіляких гараздів, любові, миру та терпіння!

 

Статтю підготувала заступник з навчально-виховної

роботи Строганівської ЗОШ І-ІІІ ст. Л.П.Бондаренко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь