Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення сільського голови щодо виконання умов карантину на території Присиваської ОТГ

Дата: 22.04.2020 09:02
Кількість переглядів: 1166

Фото без опису

Шановні мешканці Присиваської ОТГ!

Так сталося, що Великдень в цьому році зустріли в умовах карантину із внесенням поправок в традиційне святкування, залишаючись вдома через обмежувальні заходи. Під час Великодніх свят на території Присиваської ОТГ не було зафіксовано жодних порушень карантинного режиму. Хочу подякувати всім жителям громади, представникам релігійних установ за відповідальність та сумлінне дотримання норм карантину. Дякую представникам поліції та членам комісії Григорівської сільської ради, які в свою чергу добросовісно виконали свою справу та забезпечили контроль за дотримання соціальної дистанції, наявність засобів індивідуального захисту та відсутності скупчення людей.

Наразі наближається Поминальна неділя, яка припадає на 26 квітня. На жаль, карантин продовжується та вводиться ряд додаткових обмежень…і наша громада не виключення!

Згідно Протоколу позачергового засідання Херсонської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки на надзвичайних ситуацій від 15 квітня 2020 року №26, Розпорядження керівника з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби Covid-19 у Херсонській області від 16 квітня 2020 року №30 та Протоколу засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Григорівської сільської ради від 17.04.2020 року № 11.17.04.2020 року, з метою запобігання поширення коронавірусної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, вирішили заборонити на території Присиваської ОТГ відвідування громадянами кладовищ та проведення поминальних відправ з 20.04.2020 року по 03.05.2020 року. Цвинтарі будуть відкриті виключно для обрядів поховань з дотриманням заходів особистої безпеки та за наявності засобів індивідуального захисту.

Пам’ятайте, що відвідування кладовищ в ці дні являється порушенням правил карантину, за що передбачається адміністративна відповідальність: стягнення від 17 000 грн. до 34 000 грн.

В дні карантину я закликаю Вас залишатися вдома та подбати про себе й своїх рідних! Залишайтеся вдома заради власної безпеки та безпеки оточуючих! Дотримуючись карантину, ми зупинимо поширення коронавірусу!

 

З повагою,

Сільський голова Григорівської сільської ради

С.О.Кліщевський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь