Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щодо вступу до Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації (м.Полтава)

Дата: 26.03.2020 11:19
Кількість переглядів: 605

Відповідно до змін умов вступу до Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації (м.Полтава) у 2020 році, вступ на навчання цивільної молоді здійснюється у формі зовнішнього незалежного оцінювання або вступних іспитів, що дає змогу безкоштовно отримати освіту більшій кількості молоді які мають право на пільги. Юнаки та дівчата отримають цивільну спеціальність за освітньо-професійним ступенем фахової передвищої освіти “фаховий молодший бакалавр”, освітньо-професійними програмами (спеціальностями) “Комп’ютерні науки”, “Телекомунікації та радіотехніка”.
 

До уваги наступне:
1. Навчання у коледжі, проживання (у гуртожитку), харчування, обмундирування - безкоштовні, виплачується стипендія; проживання у гуртожитку в блоках з 5 кімнат (2х2-мест., 2х3-мест., 1х5-мест.)
2. Гарантоване працевлаштування (проходження військової служби за контрактом в Збройних Силах України). Випускники нашого коледжу, крім того, матимуть велику перевагу стати на посади молодших командирів, матимуть освіту та відповідну їй вищу заробітну плату, порівняно з рядовими служби за контрактом.
3. Заробітна плата випускників на даний час —  понад 11000 грн.
4. Військовослужбовці мають змогу отримувати пенсію через 25 років вислуги (термін навчання зараховується).
5. Військовослужбовці мають повний так званий "соціальний пакет":
- щорічна оплачувана відпустка;
- безкоштовне лікування;
- можливість навчання або отримання соціальної відпустки у зв'язку з народженням дитини із збереженням посади;
- можливість стати на житлову чергу і отримання житла від держави (зараз в Україні навіть стати на чергу буває складно внаслідок відсутності міста роботи), або отримання пільгового безвідсоткового кредиту в рамках програми молодіжного кредитування.
Крім того, згідно наказу Міністерства оборони, сержанти забезпечуються службовим житлом або отримують компенсацію за піднайом житла.
6. На навчання приймаються як юнаки, так і дівчата.
7. В умовах відновлення призову на строкову службу є можливість одночасно отримати базову вищу освіту (молодший спеціаліст), пройти військову службу, а також бути працевлаштованим на начальницьких посадах молодшого командного складу.
Повний термін навчання в коледжі зараховується як термін проходження строкової військової служби.
8. У разі ускладнення політичної ситуації в державі, у будь-якому випадку курсанти закінчать навчання (це зафіксовано у контракті на навчання), отримають звання та посаду молодших командирів.
9. Після закінчення навчання випускники коледжу мають можливість продовжити навчання за спорідненими напрямами підготовки у будь-якому ВНЗ України за освітньо-кваліфікаційними рівнями «бакалавр» та «магістр», що дає другий шанс для тих, хто не поступив до ВНЗ.
Дуже  багато  наших  випускників  вже  навчаються в Києві (ВІТІ), Харкові (ХНУПС), Житомирі (ДУТ) і одночасно  отримують  замість  стипендії  заробітну плату з останнього місця служби.
10. Прохідний бал знижено до мінімального – 100 балів.
11. Перелік  сертифікатів  ЗНО  розширено: математика, або іноземна  мова,  або історія України (на вибір); українська мова та література (обов'язково). Тобто, потрібно лише два сертифікати ЗНО для вступу.
12. В 2020 році вступ на навчання здійснюється у формі зовнішнього незалежного оцінювання або вступних іспитів, обраних на власний розсуд вступника у будь-яких комбінаціях.

Додаткову інформацію можна завантажити та ознайомитися за посиланням:
http://bit.ly/kolledge


Правила прийому до Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут у 2020 році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь