Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення! Починається набір на спеціальну підготовку працівників місцевої пожежної охорони!

Дата: 13.03.2020 13:46
Кількість переглядів: 651

Фото без опису

Навчальний пункт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Херсонській області здійснює спеціальну підготовку працівників місцевої пожежної охорони та членів добровільної пожежної охорони на договірній основі. Термін підготовки – 140 годин (18 навчальних днів: 13 днів – теоретична підготовка і 5 практична). Оплату навчання забезпечує Григорівська сільська рада.

Теоретична підготовка проводиться у формі лекцій із використанням пожежно-технічного обладнання та спорядження, плакатів, схем, відеофільмів, манекенів, макетів, інших видів наочних засобів для засвоєння спеціальних знань з проведення заходів щодо запобігання виникненню пожеж та організації їх гасіння.

Практична підготовка проводиться у формі практичного виконання вправ із використанням пожежно-рятувальної техніки, пожежно-технічного обладнання та спорядження, відпрацювання прийомів надання потерпілим першої долікарської допомоги.

Після закінчення курсу спеціальної підготовки проводиться залік, що передбачає перевірку теоретичних знань методом тестування та практичне відпрацювання навчальних вправ. Після успішної здачі заліку видаються посвідчення про проходження спеціальної підготовки.

Назва та адреса місцезнаходження: навчальний пункт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Херсонській області, 73034, м.Херсон, вул.Вишнева, 12.

Бажаючі пройти навчання та приєднатися до місцевої пожежної служби, звертайтесь до Григорівської сільської ради з 16 по 20 березня 2020 року!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь