Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про проведення в районі призову громадян України на строкову військову службу у квітні - червні 2020 року

Дата: 19.02.2020 14:57
Кількість переглядів: 609

Відповідно до вимог Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу», Указу Президента України від 16 січня 2020 року № 13/2020 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2020 році», Постанови Кабінету Міністрів України від 21 березня 2002 року № 352 «Про затвердження положення про підготовку і проведення призову громадян на військову службу» зі змінами внесеними Постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2006 року № 1841, наказу Міністра оборони України від 14 серпня 2008 року № 402:

1. На призовну дільницю Чаплинського району прибути усім громадянам, які народились в 2002 році, а також ті, які народились у 1993 - 2001 роках, у яких закінчилися строки відстрочок від призову або не призвані раніше на строкову військову службу з різних обставин, а також які не надали довідки про навчання станом на 01 жовтня 2019 року.

2. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: смт Чаплинка вул. Спартака, 12 (Чаплинський РВК) у зазначений час з документами, що вказані в особистих повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток на призов на строкову військову службу зобов'язані прибути у районний військовий комісаріат до 01 квітня 2020 року, маючи при собі документи, які посвідчують особу.

3. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу та які тимчасово перебувають не на території Чаплинського районну, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися в районний військовий комісаріат для проходження призовної комісії.

4. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій та навчально - виховних закладів, незалежно від підпорядкування та форм власності, зобов'язані відкликати призовників із відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

5. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь