Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Прийняли участь у конференції «Наближаючи послуги» Програми "U-LEAD з Європою".

Дата: 19.02.2020 10:44
Кількість переглядів: 625

18 лютого 2020 року в м.Києві відбулася конференція «Наближаючи послуги» та церемонія вручення меморандумів про співпрацю 134 громадам-партнерам третього раунду Програми «U-LEAD з Європою». Створення та модернізація в Україні належних ЦНАП є одним з двох ключових напрямків Програми «U-LEAD з Європою», яку фінансує Європейський Союз та його країни-члени Німеччина, Естонія, Данія, Польща та Швеція.

Представником від Присиваської сільської ОТГ на церемонії був керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Горлінський Станіслав Миколайович. Учасників конференції вітали представники Уряду України, Представництва ЄС в Україні та керівництва U-LEAD. Після урочистої церемонії пройшли п’ять паралельних семінарів на теми щодо ефективної роботи ЦНАП та його сталий розвиток: інституційні виклики, корупційні ризики, енергоефективність будівлі ЦНАП, гендерний аспект надання послуг, інформування та залучення населення до роботи ЦНАП.

З 2018 року Присиваська сільська ОТГ співпрацює з Програмою «U-LEAD з Європою». Пройшовши у третьому раунді відбору учасників Фази Впровадження напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою», в громаді почались активні роботи з реалізації проєкту «Створення ЦНАП в адмінбудинку Григорівської сільської ради з віддаленими робочими місцями в старостинських округах».

Була створена робоча група зі створення ЦНАП, розробляється Концепція вдосконалення системи надання адміністративних послуг і розвитку Центру надання адміністративних послуг, Регламент роботи, Положення про ЦНАП Григорівської сільської ради Присиваської сільської об’єднаної територіальної громади.

Наразі в адмінбудівлях Григорівської сільської ради та старостинських округів тривають ремонтні роботи в приміщеннях. Капітальний ремонт проводиться за рахунок коштів з місцевого бюджету. За грантові кошти експертами Програми «U-LEAD з Європою» було розроблене технічне завдання, також будуть закуплені меблі, оргтехніка, програмне забезпечення та передбачена організація навчання для працівників.

 

Статтю підготувала спеціаліст з питань 

розвитку території та інвестицій Затуливітер А.Ю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь