Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадські слухання щодо розгляду та врахування пропозицій громадськості до Детальних планів території частини існуючого кварталу села Григорівка, щодо земельних ділянок для продажу у власність

Дата: 21.01.2020 09:49
Кількість переглядів: 633

Фото без опису

20 січня 2020 року в адмінбудівлі Григорівської сільської ради відбулись громадські слухання щодо розгляду та врахування пропозицій громадськості до Детального плану території частини існуючого кварталу села, щодо земельної ділянки орієнтовно площею 0,08 га продажу у власність. Детальний план території (далі - ДПТ) з метою будівництва та обслуговування будівель торгівлі, розроблений в повному об’ємі за замовлення Григорівської сільської ради. Територія, охоплена ДПТ, знаходиться в центрі с. Григорівка, вільна від забудови, розташована за адресою: вул. Пушкіна, № 21-б, с. Григорівка, Чаплинського району, Херсонської області.

Після аналізу існуючої ситуації та врахування обмежуючих факторів визначена ділянка орієнтовною площею 0,08 га, на якій можливо будівництво та обслуговування будівель торгівлі. Проєктом передбачено будівництво та обслуговування будівель торгівлі.

 

Також пройшли громадські слухання щодо розгляду та врахування пропозицій громадськості до Детального плану території частини існуючого кварталу села, щодо земельної ділянки орієнтовною площею 0,15 га для продажу у власність. Детальний план території (далі - ДПТ) з метою будівництва та обслуговування розважального комплексу, розроблений в повному об’ємі за замовлення Григорівської сільської ради. Територія, охоплена ДПТ, знаходиться в центрі с. Григорівка, вільна від забудови, розташована за адресою: проспект Новікова, №9а, с. Григорівка, Чаплинського району, Херсонської області.

Після аналізу існуючої ситуації та врахування обмежуючих факторів визначена ділянка орієнтовною площею 0,15 га, на якій можливо будівництво та обслуговування розважального комплексу. Проєктом передбачено будівництво та обслуговування розважального комплексу.

 

На громадських слуханнях були присутні депутати, члени виконавчого комітету Григорівської сільської ради, працівники апарату та активні мешканці села. Прослухали інформацію по громадським слуханням, зауважень та пропозицій не надійшло, одноголосно проголосували за погодження вище вказаних Детальних планів територій.

 

Статтю підготувала спеціаліст з питань 

розвитку території та інвестицій Затуливітер А.Ю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь