Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Присиваській ОТГ освітили вулиці

Дата: 27.12.2019 13:05
Кількість переглядів: 829

Фото без опису

У 2019 році в селах Присиваської ОТГ було реалізовано ряд проєктів для розвитку соціальної сфери та покращення інфраструктури. Серед таких проєктів – будівництво вуличного освітлення в населених пунктах громади.

Таким чином, за період 2019 року у всіх селах громади були проведені роботи по встановленню часткового освітлення. За рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури ОТГ було реалізовано 4 проєкти з будівництва освітлення на суму 1 504,275 тис.грн.:

  1. «Будівництво вуличного освітлення частково вул. Миру, частково вул. Урожайна в с. Павлівка, Чаплинського району, Херсонської області» на загальну суму – 455, 883 тис. грн.
  2. «Будівництво вуличного освітлення частково вул. Гагаріна, центр села частина автошляху Чаплинка-Іванівка в с. Строганівка, Чаплинського району, Херсонської області» на загальну суму – 582, 248 тис.грн.
  3. «Будівництво вуличного освітлення частково вул. Таврійська, вул. Садова, частково вул. Українська в с. Іванівка, Чаплинського району, Херсонської області» на загальну суму –299,589 тис.грн.
  4. «Будівництво вуличного освітлення частково вул. Миру в с. Іванівка, Чаплинського району, Херсонської області» на загальну суму – 166,555 тис.грн.

01 жовтня 2019 року завершилась реалізація проєкту «Будівництво вуличного освітлення в с. Григорівка по вул. Пушкіна, частково вул. Шкільна, частково вул. Толстого, частково проспект Новікова» на суму 611,969 тис. грн.

Даний проєкт був реалізований за підтримки компанія «ПАУЕР КОНСТРАКШН КОРПОРЕЙШН ОФ ЧАЙНА, ЛТД», які надали кошти в сумі 300 тис.грн., та ТОВ «Сивашенергопром», які виділили кошти в розмірі 311 969 грн.

Наразі більшість вулиць сіл являються освітленими, тож місцеві жителі можуть комфортно пройтись отсвітленими дорогами з настанням сутінок.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь