Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Присиваській ОТГ проводяться заходи на покращення умов в дошкільних навчальних закладах

Дата: 20.12.2019 15:58
Кількість переглядів: 1001

У 2019 році в Присиваській ОТГ проводяться заходи для створення належних умов в дошкільних навчальних закладах за рахунок фінансування з державного та місцевого бюджетів. За  рахунок інфраструктурної субвенції реалізовано 2 проєкти на загальну суму 1 913 366 грн., з яких 1 555 925 грн. – субвенція з державного бюджету, 357 441 грн. – кошти з місцевого бюджету:
1. «Капітальний ремонт даху частини будівлі Строганівської ЗОШ І-ІІІ ступенів за адресою: с. Строганівка, вул. Шкільна, 19 Чаплинського району Херсонської області» на загальну суму – 897 151 грн. (739 710 грн. - фінансування за рахунок інфраструктурної субвенції, 157 441 грн. – з місцевого бюджету);

2. «Капітальний ремонт даху частини будівлі Іванівської ЗОШ за адресою: с.Іванівка, вул. Центральна, 9-б Чаплинського району Херсонської області» на загальну суму – 1 016 215 грн. (816 215 грн. – фінансування за рахунок інфраструктурної субвенції, 200 000 грн. –  з місцевого бюджету).

Нещодавно реалізований проєкт по утепленню покрівлі Павлівського закладу дошкільної освіти на загальну суму 80 844,40 грн. за рахунок видатків з місцевого бюджету. Завдяки утепленню покрівлі температурний режим в закладі підвищився на 4-5С.

Наразі триває впровадження проєкту «Термомодернізація будівлі Григорівського дошкільного навчального закладу «Дзвіночок» по проспекту Новікова, 14 в с. Григорівка», який реалізується за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку в розмірі – 1 158 400 грн. та за кошти з бюджету Григорівської сільської ради в розмірі – 178 187 грн. Згідно проєкту утеплено фасад будівлі та проведено ремонт даху з утепленням.

Проведення вище вказаних заходів із застосуванням інноваційних технологій дасть можливість запобігти руйнуванню будівель, дозволить значно зекономити використання енергоносіїв в опалювальний період, дасть можливість зберегти архітектурну виразність та естетичний вигляд будівель, покращаться умови навчального процесу та санітарно-гігієнічні умови перебування як дітей, так і вихователів садочків. Капітальний ремонт даху покращує інфраструктуру та привабливість Присиваської об'єднаної територіальної громади.

Не перестаємо стверджувати, що децентралізація - це ДОБРЕ, адже маємо можливість отримувати державні кошти напряму до місцевого бюджету, залучати кошти міжнародниних організацій  та впроваджувати проєкти розвитку для покращення життя в громаді!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь