Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ З ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТУ ПРОГРАМИ ЕКОНОМІЧНОГО, СОЦІАЛЬНОГО ТА КУЛЬТУРНОГО РОЗВИТКУ ПРИСИВАСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НА 2020 РІК ТА ПРОЄКТУ БЮДЖЕТУ ГРИГОРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ НА 2020 РІК

Дата: 19.12.2019 15:48
Кількість переглядів: 581

19 грудня 2019 року в актовій залі адмінбудинку Григорівської сільської ради відбулись громадські слухання з обговорення проєктів Програми економічного, соціального та культурного розвитку Присиваської сільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік та проєкту бюджету Григорівської сільської ради на 2020 рік. На громадських слуханнях були присутні депутати, члени виконавчого комітету Григорівської сільської ради, працівники апарату сільської ради, працівники бюджетних установ громади та активні мешканці громади.

Проєкт бюджету Григорівської сільської ради презентувала Кошева Л.В., начальник фінансового відділу. Проєкт Програми економічного, соціального та культурного розвитку Присиваської сільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік представила Зозулінська Т.В., заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. Після презентації присутні обговорили вище вказані проєкти, задавали питання доповідачам.

Проєкти будуть винесені на  розгляд та затвердження на засідання виконавчого комітету та сесію Григорівської сільської ради.

 

З проєктом Програми економічного, соціального та культурного розвитку Присиваської сільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік та з проєктом бюджету Григорівської сільської ради на 2020 рік можна за посиланням: https://grygorivska-gromada.gov.ua/gromadski-sluhannya-z-obgovorennya-proektu-programi-ekonomichnogo-socialnogo-ta-kulturnogo-rozvitku-prisivaskoi-silskoi-obednanoi-teritorialnoi-gromad/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь