Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Слово - не горобець...нецензурна лайка є проявом неповаги до себе

Дата: 27.11.2019 16:02
Кількість переглядів: 634

Нещодавно мені довелось діставатись до місця роботи на шкільному автобусі разом з учнями зі шкіл, через які курсує маршрут. На зупинці, очікуючи транспорт, діти, що підходили, були чемними та ввічливими. Не знаю, що трапилось потім, коли автобус наповнювався дітьми, але, сидячи в середині автобуса, я почула нецензурну лайку. Сказати, що я була приголомшена - нічого не сказати. Адже я знаю кожного з дітей, хто сидів поруч, знаю їх батьків – шанованих людей, трудяг, які не досипають ночі, доячи корів, тяжко трудяться на «плантаціях» городів, щоб їх діточки ні в чому не мали відмови. Я дуже сумніваюсь, що діти дозволяють собі так розмовляти в присутності своїх рідних та близьких, як і в тому, що батьки були б задоволені почувши такі фразеологічні обороти, якими користувались їх діти. Дуже сподіваюсь, що головні герої моєї статті впізнають себе та зроблять відповідні висновки, а саме, що нецензурна лайка - то прояв неповаги в першу чергу до себе, до своєї сім’ї, а вже потім до оточуючих.

Я не стомлюсь повторювати: батьки, любіть своїх дітей, приділяйте їм час та вашу увагу, скажіть їм, як любите їх, цікавтесь чим вони живуть, з ким проводять час. Ці хвилини залишаться для вас безцінними спогадами назавжди.

 

Статтю підготувала В.В.Шостак - інспектор, фахівець із соціальної роботи


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь