Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День працівників сільського господарства в Присиваській ОТГ

Дата: 20.11.2019 15:40
Кількість переглядів: 624

Фото без опису

Так уже ведеться, що українське село, в основному, працює, а не святкує. Але щороку у третю неділю листопада країна відзначає день сільських трудівників. Це світле свято  всіх хліборобів, всіх працівників-аграріїв!

Україна селянська – це не тільки гектари чорнозему чи центнери збіжжя. Україна – це сільська честь, це правда рідного краю, це гордість предків за своїх нащадків, що й зараз зберігають вікові цінності праці на землі. Так було завжди: ми – народ міцних, вікових сільськогосподарських традицій.

В Присиваській ОТГ 17 листопада 2019 року в сільських Будинках культури було проведено наступні святкові заходи:

Григорівський сільський Будинок культури 

Запашним короваєм зустрічали гостей на святковому концерті «Ми славимо вас трударі!». Голова Григорівської сільської ради С.О. Кліщевський привітав усіх зі святом, та за традицією, розрізав коровай. Усі в залі пригостились цим витвором рук людських. Ще один приємний сюрприз чекав на присутніх у залі, на аукціон було виставлено смачний торт, який спекла та прикрасила жителька Григорівки І.В. Балясна. Вітали не тільки зі святом працівників сільського господарства, а й зі святом працівників культури та аматорів народної творчості. Грамотою голови Григорівської сільської ради був нагороджений  Родіон Дичок та грамотою голови обласної державної адміністрації була нагороджена Марія Безпалова директор Григорівського сільського Будинку культури.

Свою творчість подарували вихованці дитячого садка села Григорівка, віршем Ірини Самаріної «Лабіринт» Ерік Унтіла підкорив усіх глядачів, наймолодша актриса села Аміна Чичаєва виконала пісню «Дощик», гарний танець подарували дует у складі Анжели Вторнікової та Олексія Лапшикова. Як завжди гарні пісні виконали ансамбль «Мрія», солісти Наталія Кавковська та Родіон Дичок. На свято були запрошені танцювальний колектив АптДенсСтудіо Чаплинського професійного аграрного ліцею. Високий рівень виступів продемонстрували Крістіна Іноземцева та Елеонора Міщенко.

Іванівський сільський Будинок культури

Святковий концерт «Хвала рукам, що пахнуть хлібом!» розпочався позивними «Добрий вечір хлібороби!». До присутніх з словами привітання звернулись голова Григорівської сільської ради Присиваської ОТГ С.О. Кліщевський та в.о. старости села Іванівка Т.І. Панкіна.

Духмяний коровай, який спекла Ірина Шлемпа, вручили пенсіонеру-механізатору Курильчуку Миколі Григоровичу, який пригостив ним всіх присутніх в залі.

Для всіх присутніх виступали: гурт «Берегиня», дитячий танцювальний колектив, Гураль Валентина та Шелест Андріана.

Спонсорами свята виступили фермери села Іванівка: Лавриненко Іван Вікторович та Чижиков Валентин Олександрович.

Для написання статті було використано матеріали

Домбровського Володимира та Кошельної Тетяни    



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь