Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкти, що реалізуються за рахунок інфраструктурної субвенції в Присиваській ОТГ

Дата: 07.11.2019 08:53
Кількість переглядів: 701

Фото без опису

У 2019 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад в Присиваській ОТГ впроваджуються  7 проєктів на загальну суму - 3 752 641 грн., з яких 3 395 200 грн. - субвенція з державного бюджету та 357 441 грн. - співфінансування з місцевого бюджету.


Проєкти в закладах дошкільної освіти Присиваської ОТГ:


1. «Капітальний ремонт даху частини будівлі Строганівської ЗОШ І-ІІІ ступенів за адресою: с. Строганівка, вул. Шкільна, 19 Чаплинського району Херсонської області» на загальну суму – 897 151 грн. (739 710 грн. - фінансування за рахунок інфраструктурної субвенції, 157 441 грн. – з місцевого бюджету);

2. «Капітальний ремонт даху частини будівлі Іванівської ЗОШ за адресою: с.Іванівка, вул. Центральна, 9-б Чаплинського району Херсонської області» на загальну суму – 1 016 215 тис.грн. (816 215 грн. – фінансування за рахунок інфраструктурної субвенції, 200 000 грн. –  з місцевого бюджету).

 

та в сфері ЖКГ затверджені та реалізуються проєкти:

  1. «Придбання обслуговуючої техніки (ланцюгова універсальна задня навіска для екскаватора) для комунального підприємства «Струмок» Григорівської сільської ради Присиваської об’єднаної територіальної громади в Херсонській області» на загальну суму – 335,00 тис. грн.
  2. «Будівництво вуличного освітлення частково вул. Миру, частково вул. Урожайна в с. Павлівка, Чаплинського району, Херсонської області» на загальну суму – 455, 883 тис. грн.
  3. «Будівництво вуличного освітлення частково вул. Гагаріна, центр села частина автошляху Чаплинка-Іванівка в с. Строганівка, Чаплинського району, Херсонської області» на загальну суму – 582, 248 тис.грн.
  4. «Будівництво вуличного освітлення частково вул. Таврійська, вул. Садова, частково вул. Українська в с. Іванівка, Чаплинського району, Херсонської області» на загальну суму –299,589 тис.грн.
  5. «Будівництво вуличного освітлення частково вул. Миру в с. Іванівка, Чаплинського району, Херсонської області» на загальну суму – 166,555 тис.грн.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь