Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про проведення громадських обговорень проекту рішення щодо добровільного приєднання територіальної громади.

Дата: 06.11.2019 10:20
Кількість переглядів: 1502

Фото без опису

Відповідно до статті 5 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», рішення ХХХІІІ сесії VII скликання Григорівської сільської ради від 12.09.2019 року № 537 "Про ініціювання добровільного приєднання територіальних громад до Присиваської сільської об'єднаної територіальної громади" , рішення ХХХІІІ сесії VII скликання Григорівської сільської ради від 12.09.2019 року № 538 "Про затвердження Порядку проведення громадських обговорень з питань добровільного приєднання територіальних громад", Розпорядження сільського голови від 01 листопада 2019 року № 123 «Про проведення громадського обговорення проекту рішення щодо добровільного приєднання територіальної громади», з метою залучення представників громадськості до розгляду пропозицій щодо добровільного приєднання територіальної громади під час прийняття відповідного рішення, Григорівська сільська рада повідомляє про початок громадського обговорення проекту рішення щодо добровільного приєднання територіальної громади села Новомиколаївка, представницьким органом місцевого самоврядування якого виступає Новомиколаївська сільська рада Новотроїцького району Херсонської області до Присиваської  сільської об’єднаної територіальної громади,  в особі Григорівської сільської ради, з центром в селі Григорівка.

Громадські слухання з даного питання відбудуться 12.11.2019 р. в актовому залі адміністративного приміщення Григорівської сільської ради за адресою: с. Григорівка, вул. Пушкіна, 20 о 09:00 год.

На громадські слухання запрошуються депутати районної та сільської рад, члени виконавчого комітету Григорівської сільської ради, керівники підприємств, організацій, установ, жителі сіл: Григорівка, Павлівка, Нововолодимирівка, Строганівка, Іванівка Присиваської ОТГ.

Пропозиції та зауваження у письмовій формі приймаються до початку проведення громадських слухань за адресою: с. Григорівка, вул. Пушкіна, 20 або на електрону адресу gr-rada@chapl.gov.ua із зазначенням прізвища ім’я по-батькові та адреси реєстрації особи, яка їх подає; для юридичних осіб - із значенням найменування та їх місцезнаходження. Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Відповідальний за проведення громадських слухань та за організацію розгляду пропозицій - Горлінський Станіслав Миколайович, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету.

 

Сільський голова                                                                                        С.О.Кліщевський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь