Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День захисника України

Дата: 15.10.2019 09:02
Кількість переглядів: 1185

Подвиги захисників України — це та велика і велична правда історії. Це взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина.

14 жовтня в Україні відзначається День захисника України, День святої Покрови Пресвятої Богородиці та День Українського козацтва!

До Дня захисника України в Присиваській громаді 11 жовтня провели святковий концерт, на який було запрошено всіх учасників Операції об’єднаних сил (раніше Антитерористична операція), що проживають на території Присиваської ОТГ, 80-ту окрему десантно-штурмову бригаду, яка дислокується на території громади та мати учасника ООС Рол'ян Вікторію Петрівну.

Присутніх вітали заступниця сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Зозулінська Т.В., керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Горлінський С.М., секретар Григорівської сільської ради Славінська О.Т. та творчі колективи Григорівського та Павлівського будинків культури. Запрошеним вручили Подяки голови Григорівської сільської ради з нагоди Дня захисника України за захист Батьківщини, виконання службово-бойових завдань в зоні проведення АТО на сході України, патріотизм, мужність, незламну силу духу та відвагу! 

Щиро дякуємо нашим дорогим Захисникам та бажаємо Вам і Вашим близьким доброго здоров'я, щастя і благополуччя, нехай ваше життя освітлює слава перемог української армії, сила і міць української зброї, любов і відданість до своєї України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь