Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перша щорічна конференція випусниць Академії Жіночого Лідерства

Дата: 07.10.2019 08:55
Кількість переглядів: 686

24-25 вересня 2019 року Unit.City в місті Києві зустрічало та вітало учасниць першої щорічної конференції випускниць Академії Жіночого Лідерства, делегатками якої були і випускниці 6-ої АЖЛ від Присиваської ОТГ – Рогальська Олена та Гнатовська Надія.

Відкрила конференцію директорка програми “Жінки-Лідерки”, Національного Демократичного Інституту Міжнародних Відносин (НДІ) пані Олена Єна , яка привітала учасниць і націлила на плідну дводенну працю. Також відбулись  індивідуальні виступи у форматі TED Talks, дискусії з учасницями - Наталією Карбовською, директоркою зі стратегічного розвитку, Українського жіночого фонду;  Ларисою Воровко, керуючою справами виконавчого комітету Апостолівської ОТГ, Дніпропетровська область;  Юлією Тахтаровою, координаторкою програми Жінки-Лідерки, НДІ; Мариною Саприкіною, керівницею Центру «Розвитку корпоративної соціальної відповідальності», засновницею і натхненницею ініціатив «Дівчата STEM» і «Кар’єрний хаб»;  Анною Старостенко, заступницею голови Київської міської державної адміністрації. Прослухали публічну лекцію Мішель МакГрорті щодо участі жінок у виборчій компанії.

Цікавою та насиченою була і презентація проектів випускниць Академії Жіночого Лідерства, і її формат. Було представлено роботи, які вже реалізовані та втілюються в життя. «Неповторно» практичним був і форум-театр, в якому розглядались актуальні теми та знаходження виходу з різних життєвих ситуацій у громаді!

Проводились майстер-класи з розробки ключового повідомлення щодо вступної кампанії  Анастасією Яновицькою, старшою координаторкою програми “Жінки - лідерки”, НДІ та  Іванною Фединчук, тренеркою НДІ; «Залучення волонтерів», який проводила Мішель МакГрорті, експертка з питань сприяння гендерної рівності та інклюзивності, “Список Емілі”, США. « Комунікація та робота зі ЗМІ» - майстер-клас  Миколи Ябченка, менеджера комунікацій, УЖФ, та «Кампанія від дверей до дверей» з презентацією посібника “Інструментарій для громадян”  з Віталієм Гліжинським, координатором проекту, Інституту “Республіка” та  Іриною Качурівською, старшою координаторкою програми для громадських організацій, НДІ.

  Конференція завершилась  врученням призів найактивнішим випускницям АЖЛ та залишила приємні враження від якості організації.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь