Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проблема, яку не можна ігнорувати

Дата: 26.09.2019 16:27
Кількість переглядів: 1122

Фото без опису

Силами громади та завдячуючи співфінансуванню Програми DOBRE на території села Григорівка, як і в кожному з сіл громади, не так давно було відкрито дитячий майданчик.

У Григорівці- це красень корабель з усією необхідною морською атрибутикою: в наявності і штурвал, і палуби, і щогли. Та й вартість такої краси відповідна.

Дитячій радості та захвату не було меж. Після спекотного дня молоді матусі з дітками різного віку із задоволенням приходили, щоб відпочити та поспілкуватись між собою.

Але з часом до адміністрації почали надходити скарги на недитячі розваги на дитячому майданчику. Хлопчаки років 8-10, звісно ж без матусь, дозволяли собі відривати дошки, бруднити декоративні елементи. Також поодинокі, але були випадки, що старші діти зухвало ставились до молодших, виганяли з майданчика, нецензурно лаялись між собою.

Звичайно ж ні імен ні прізвищ наразі називати не будемо, але дуже сподіваємось, що ті батьки, з котрими була проведена виховна робота, змогли донести до своїх діток думку про те, що  треба бережно ставитись до громадського майна. Дуже кумедно було спостерігати, коли дітки з ганчірками і пляшками з водою мили борти корабля, навіть там, де не бруднили, та настільки захопись справою, що мами ледве їх зупинили. Окрема вдячність мамам за розуміння. Несподівано приємно було, що мами не стали бездумно захищати своїх дітей, а розібрались у ситуації і пояснили діткам у чому їх помилка.

Також хочу прояснити, що умисне нанесення шкоди громадському майну карається адміністративним штрафом у немалому розмірі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь