Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благодійна допомога мешканцям громади

Дата: 23.09.2019 14:58
Кількість переглядів: 1240

Херсонський обласний благодійний фонд «Мангуст» займається співпрацею з молоддю, щодо подолання наркозалежності, допомоги у виявленні та лікуванні: ВІЛ/СНІД, гепатитів, ЗПСШ, надає медичні, юридичні та соціальні послуги, а також співпрацює із закордонними благодійними фондами, які в тому числі передають благодійну допомогу новими та вживаними речами.

Нещодавно ми розпочали співпрацю з БФ «Мангуст». На території нашої ОТГ є багато громадян, різних соціально-незахищених категорій, як то: СЖО (сім’ї, що потрапили в складні життєві обставини), ТПО (тимчасово переміщені особи з тимчасово окупованого Криму та зони бойових дій), престарілі одинокі громадяни, багатодітні сім’ї, малозабезпечені та особи з інвалідністю.

У свій перший візит, я взяла з інтернету першу-ліпшу адресу, яку видав ГУГЛ, про місце знаходження БФ, ним виявилось приміщення соціальної аптеки, перукарні та пункту заміни шприців для наркозалежних. Сказати, що я була вражена-нічого не сказати: чисті просторі приміщення, спокійний робочий гомін обслуговуючого персоналу і скляні очі відвідувачів… їх було декілька, різного віку та статі. Що змусило їх стати тим, ким вони стали, людьми з порожніми поглядами і порожніми думками… дуже страшно, тому що, за кожним із них стоїть мама, син чи донька.

Так от, на нашу громаду завезено більш ніж 200 кг речей. Серед них- 44 нові куртки для дорослих, 20 пар нових дитячих черевиків та нові шкарпетки, решта- вживаний одяг. Все це було розподілене між старостатами і роздане або продовжує роздаватись, серед населення.

Найближчим часом планується поповнення банку одягу, тому запрошуємо всіх бажаючих прийти та вибрати для своєї сім’ї необхідні речі. За довідками та з побажаннями звертатись до фахівця з соціальної роботи Григорівської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь