Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча зустріч по розробці Плану дій щодо просування ґендерної рівності.

Дата: 05.09.2019 13:22
Кількість переглядів: 635

Фото без опису

30 серпня 2019 року консультантка Національного Демократичного Інституту (НДІ) Наталія Свідерська та асистентка консультантки Галина Бережна провели комплексне оцінювання стану ґендерної рівності у Присиваській ОТГ. Захід відбувся в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» DOBRE. На засіданні були присутні члени робочої групи з питань впровадження та застосування ґендерно орієнтованого підходу у бюджетному процесі: Зозулінська Т.В.- заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, Горлінський С. М. - керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, Андрієвський А.Л. - в.о. старости сіл Павлівка та Нововолодимирівка, Загороднюк С.В. - в.о. старости села Строганівка, Островська Л.А. - головний бухгалтер, Кошева Л.В. - начальник фінансового відділу, Шостак В.В. - інспектор, фахівець із соціальної роботи, Рогальська О.С. – секретар Григорівської ЗОШ І-ІІІ ст., членкиня ГО «Майбутнє Григорівки», Кагадій В.П.– секретар Строганівської ЗОШ І-ІІІ ст. , голова ГО «Затишок Строганівки».

Під час робочого засідання провели оцінку поточної ситуації та розробили план дій щодо просування ґендерної рівності із використанням новітнього інструментарію, розробленого НДІ в рамках Програми DOBRЕ на основі методології Ради європейських муніципалітетів та регіонів, на замовлення Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Використання інструментарію дозволить робочій групі проводити оцінку ситуації та складати плани дій щодо її покращення, впроваджувати їх, а також сприятиме інтеграції у європейську спільноту.

За результатами засідання розробили план заходів , який спрямований на покращення політики щодо ґендерної рівності. На наступному тижні робоча група доопрацює документ, вказавши конкретні строки виконання завдань та заходів з плану та закріпить відповідальних виконавців для подальшого розгляду та затвердження документу на сесії ради та висвітлення плану дій щодо просування ґендерної рівності на сайті громади.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь