Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні батьки, любіть та поважайте своїх дітей, бережіть їх серця і душі від черствості та байдужості.

Дата: 05.09.2019 09:44
Кількість переглядів: 1115

Нещодавно відбулося моє знайомство з Комунальним закладом Новокаховський дитячий протитуберкульозний санаторій «Джерельце» Херсонської обласної ради. В цьому закладі, побудованому ще в далекому 1958 році, лікують дітей хворих на туберкульоз, а також з групи ризику. Складається санаторій з житлових корпусів і школи. На території розміщено лікувальні кабінети, лабораторії, кімнати для занять фізкультурою.

В цьому закладі перебувають кілька дітей з нашої громади. Санаторій працює круглий рік, дітки в ньому ж і навчаються. Штат висококваліфікованих лікарів переймаються здоров’ям дітей, вихователі займаються цілодобово дозвіллям та безпекою дітей. Санаторій розташований на мальовничому березі річки, потопає у зелені дерев та різнотрав’я. Незважаючи на всю красу природи, нестерпно боляче дивитись в очі дітей, які з різних причин(не тільки з приводу лікування) опинились у закладі. Більшість персоналу- жінки, кожна з них намагається віддати частину свого серця, свого душевного тепла цим дітям. Великий відсоток дітей із сімей, що опинились у складних життєвих обставинах і лише в стінах цього закладу мають змогу добре поїсти, лягти у чисте ліжко, почути лагідне слово… Але неймовірна туга за найріднішою людиною, за мамою чітко прослідковується у кожному погляді, що зустрічає і проводжає відвідувачів.

Шановні батьки, любіть та поважайте своїх дітей, бережіть їх серця і душі від черствості та байдужості. Дитячі роки пролітають дуже швидко, але ж і запам’ятовуються на все життя, бережіть ваші взаємовідносини, не дайте їх зруйнувати безгрошів’ю, сумнівним задоволенням та байдужістю.

На прощання хлопчик з нашої громади просив переказати своїй мамі, яка до речі жодного разу не навідала і навіть не зателефонувала: «Мамусю Ларисо, я дуже тебе люблю і чекаю на тебе». Можливо у мами, прочитавши ці слова прокинеться материнська любов… дуже сподіваюсь…

 

 

Інспектор, фахівець із соціальної роботи – Шостак Валентина Вікторівна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь