Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ про початок громадського обговорення Звіту з оцінки впливу на довкілля!

Дата: 14.08.2019 09:16
Кількість переглядів: 759

Фото без опису

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

  1. Планована діяльність

Будівництво і експлуатація Чаплинської вітроелектростанції загальною встановленою потужністю 300 МВт, лінії електропередачі 150 кВ довжиною приблизно від 30 км до 45 км (в залежності від кількості і одиничної потужності вітротурбін), трьох підстанцій збору і передачі потужності 150/35 кВ планується на землях Чаплинського та Каланчацького районів Херсонської області. Генерація електроенергії здійснюватиметься за рахунок місцевого відновлюваного джерела енергії - вітру. Орієнтовний термін експлуатації ВЕС - 25 років.

  1. Суб’єкт господарювання

Товариство з обмеженою відповідальністю “Віндкрафт Каланчак” 75800, Херсонська область, Каланчацький район, смт. Каланчак, вул. Херсонська буд.98, тел: 0504422033, генеральний директор Власенко А.В.

  1. Уповноважений орган, який забезпечує проведення громадського обговорення

Департамент екології та природних ресурсів Херсонської обласної державної адміністрації, 73026, м. Херсон, пров. Козацький, 10, тел. +38 (0552) 26-31-95, контактна особа Шевченко Наталія Ігорівна

  1. Процедура прийняття рішення про провадження планованої діяльності та орган, який розглядатиме результати оцінки впливу на довкілля

Дозвіл на виконання будівельних робіт, що видається Державною архітектурно-будівельною інспекцією України, відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку виконання підготовчих та будівельних робіт, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 квітня 2011 р. № 466.

  1. Строки, тривалість та порядок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля, включаючи інформацію про час і місце усіх запланованих громадських слухань

Тривалість громадського обговорення становить 25 робочих днів (не менше 25, але не більше 35 робочих днів) з моменту офіційного опублікування цього оголошення (зазначається у назві оголошення) та надання громадськості доступу до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації, визначеної суб’єктом господарювання, що передається для видачі висновку з оцінки впливу на довкілля.

Протягом усього строку громадського обговорення громадськість має право подавати будь-які зауваження або пропозиції, які, на її думку, стосуються планованої діяльності, без необхідності їх обгрунтування. Зауваження та пропозиції можуть подаватися в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) та усно під час громадських слухань із внесенням до протоколу громадських слухань. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання (перші) відбудуться:

29 серпня 2019 року о 14:00 в приміщенні Будинку культури, за адресою: Херсонська обл., Чаплинський р-н., с. Григорівка, вул. Новікова, 9.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь