Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація щодо робочої зустрічі з директором ТОВ «Сивашенергопром» Немченком А.М. та преставниками POWERCHІNA Syvash Wind Power Project in Ukraine

Дата: 31.07.2019 18:39
Кількість переглядів: 974

Фото без опису

30 липня 2019 року в адмінбудівлі Григорівської сільської ради відбулась робоча зустріч з директором ТОВ «Сивашенергопром» Немченком А.М. та преставниками POWERCHІNA Syvash Wind Power Project in Ukraine, на якій були присутні голова Григорівської сільської ради Присиваської ОТГ Кліщевський С.О., голова Чаплинської РДА Бурейко О.А., голова Чаплинської районної ради Бериславський В.М., місцеві депутати, члени виконавчого комітету та громадськість. Під час зустрічі обговорили поточну діяльність по впровадженню проекту по будівництву вітрової електростанції. Мешканці с. Григорівка звернулись до представників POWERCHІNA Syvash Wind Power Project in Ukraine з проханням вирішити два проблемних питання, а саме : поливати не менше 5 разів на день ґрунтові дороги, по яким їздить робоча техніка підрядників, здіймаючи пил, яким змушені дихати мешканці прилеглих домоволодінь. Також виступили власники великої рогатої худоби, що на земельній ділянці, на якій вони випасають худобу ,  робочою технікою підрядників накатано три стихійних дороги. Представники POWERCHІNA зобов’язались вирішити дані питання до кінця робочого тижня та довели , що по всім питанням можна звертатись в офіс їх представництва, який знаходиться в приміщенні Григорівського Будинку культури на другому поверсі. Графік роботи – понеділок, середа , п’ятниця.

Далі виступив директор ТОВ «Сивашенергопром» Немченко Андрій Миколайович і представив громадськості Програму корпоративної соціальної відповідальності (КВС) ТОВ «Сивашенергопром». Пріоритетні напрямки діяльності з реалізації Програми:

•        Підтримка освітніх програм і програм розвитку особистості, професійна орієнтація, покращення доступу до освіти та забезпечення доступу до освіти для соціально вразливих груп населення становлять один з пріоритетних напрямків участі у житті громади.

•        Підтримка сектору охорони здоров’я з метою створення нових можливостей для громади у сфері доступу до високоякісних медичних послуг.

•        Інвестиції в інфраструктуру водопостачання та управляння відходами.

•        Створення тимчасових та постійних можливостей для працевлаштування на етапах будівництва та експлуатації вітрових електростанцій.

Розміри фінансування проектів:

- Максимальний –  450 000 грн. на один проект / рік на громаду;

- Інші проекти  – до 100 000 грн. на один проект.

•             Всі отримані заявки на фінансування будуть розглядатися щоквартально на зустрічах зацікавлених сторін у наступному  складі:

- Дирекція СЕП;

- консультант СЕП з питань екології та охорони навколишнього середовища;

- представник райдержадміністрації;

- представник районної ради;

- представник органу влади громади;

- представник громадської організації громади;

•             Остаточне рішення щодо фінансування проектів  затверджується Дирекцією СЕП.

•             Для погодженої заявки, Заявник розробляє технічну документацію, технічне завдання (ТЗ), план закупівель в залежності від обсягів діяльності за погодженою заявкою.

Григорівська сільська рада подала на розгляд Дирекції СЕП проект «Будівництво вуличного освітлення в с. Григорівка по вул. Пушкіна, частково вул. Шкільна, частково вул. Толстого , частково проспект Новікова». Загальна кошторисна вартість об’єкту у поточних цінах складає - – 611 969 грн. Використання коштів за даним проектом здійснювалось на загальну суму 38 430 грн. (з бюджету Григорівської сільської ради здійснювали оплату за проектно-вишукувальні роботи). Залишкова вартість будівельних робіт складає – 573 539 грн.  (300 000 грн. оплатить POWERCHІNA Syvash Wind Power Project in Ukraine,  273 539 грн. – за рахунок фінансування ТОВ «Сивашенергопром»).

Наступна робоча зустріч з представниками ТОВ «Сивашенергопром» Немченком А.М. та  POWERCHІNA Syvash Wind Power Project in Ukraine відбудеться в серпні 2019 року.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь