Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення щодо робочої зустрічі з представниками ТОВ "Сивашенергопром" та POWERCHINA Syvash Wind Power Project in Ukraine", яка відбудеться 30 липня 2019 року.

Дата: 26.07.2019 19:28
Кількість переглядів: 1023

Фото без опису

30 липня 2019 року об 11:00 в адмінбудівлі Григорівської сільської ради відбудеться чергова робоча зустріч з представниками ТОВ «Сивашенергопром» та POWERCHІNA Syvash Wind Power Project in Ukraine. Мета зустрічі - обговорення поточної діяльності по впровадженню проекту по будівництву вітрової електростанції та блок "питання-відповіді". ТОВ «Сивашенергопром» будує вітрову електростанцію, потужність якої на початковому етапі становитиме 125 МВт (з подальшим збільшенням потужності до 250 МВт). Проект стане суттєвим внеском у розвиток сектору відновлюваної енергетики України та загальну декарбонізацію енергетичної промисловості. Окрім вкладу в стале енергетичне майбутнє країни, ТОВ «Сивашенергопром» визнає необхідність участі в житті Присиваської ОТГ, на території якої буде розміщуватися ВЕС для досягнення сталого розвитку та поліпшення якості життя мешканців громади. Тож під час робочої наради директор ТОВ «Сивашенергопром» Немченко Андрій Миколайович представить громадськості Програму корпоративної соціальної відповідальності (КВС) ТОВ «Сивашенергопром». Пріоритетні напрямки діяльності з реалізації Програми:

•        Підтримка освітніх програм і програм розвитку особистості, професійна орієнтація, покращення доступу до освіти та забезпечення доступу до освіти для соціально вразливих груп населення становлять один з пріоритетних напрямків участі у житті громади.

•        Підтримка сектору охорони здоров’я з метою створення нових можливостей для громади у сфері доступу до високоякісних медичних послуг.

•        Інвестиції в інфраструктуру водопостачання та управляння відходами.

•        Створення тимчасових та постійних можливостей для працевлаштування на етапах будівництва та експлуатації вітрових електростанцій.

Подати пропозицію для отримання фінансування за Програмою зможуть:

  1. Місцеві органи влади Присиваської ОТГ - депутати місцевої ради, в.о. старости.
  2. Недержавні організації, які займаються суспільною діяльністю на території громади.
  3. Комунальні підприємства та бюджетні установи у сфері освіти, охорони здоров’я та соціальної інфраструктури ОТГ.
  4. Місцеві органи влади, для реалізації програми соціального розвитку і розвитку інфраструктури на території Присиваської ОТГ.

Більше інформації про умови участі в Програмі, обсяги фінансування, про форму заявки та процедуру застосування і відбору, про форму звітності за витрачені кошти та контактних осіб розповість Андрій Миколайович Немченко під час робочої зустрічі.

Запрошуємо до участі в нараді членів виконавчого комітету, депутатів Григорівської сільської ради, представників бюджетних установ та мешканців Присиваської ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь