Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація щодо реалізації Програми "Власний дім" в Присиваській ОТГ

Дата: 12.07.2019 08:20
Кількість переглядів: 630

Фото без опису

З метою втілення державної політики у сфері житлового будівництва в сільській місцевості, соціально-побутового облаштування села та на виконання Указу Президента України від 27 березня 1998 року № 222/98 «Про заходи щодо підтримки Індивідуального житлового будівництва на селі» в області проводиться реалізація регіональної програми індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлових умов сільського населення «Власний дім» (далі-Програма), III етап якої затверджений рішенням сесії обласної ради від ЗО листопада 2011 року № 337 на період 2012-2020 роки.

В цілому, Програма спрямована на розвиток сільських територій, закріплення кадрового потенціалу сільської місцевості, створення сприятливих умов для самозайнятості сільського населення. В Присиваській ОТГ вона реалізується з 2018 року.

У 2018 році 12 мешканців Присиваської об’єднаної територіальної громади отримали пільгових кредитів на загальну суму 500 тис. грн.

У поточному році 7 сімей поліпшили свої житлово-побутові умови за рахунок реконструкції житлових будинків та розвитку власного подвір’я, шляхом придбання сільгосптехніки. Загальна сума наданих кредитів складає близько 400 тис. гри.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь