Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча зустріч з представниками ТОВ «Сивашенергопром» та POWERCHІNA Syvash Wind Power Project in Ukraine

Дата: 27.06.2019 16:32
Кількість переглядів: 719

Фото без опису

27 червня 2019 року в адмінбудівлі Григорівської сільської ради пройшла робоча зустріч з представниками ТОВ «Сивашенергопром» та POWERCHІNA Syvash Wind Power Project in Ukraine. Представники POWERCHІNA розповіли присутнім про свою діяльність по впровадженню проекту будівництва вітряків, обговорили проблемні питання, шляхи вирішення та провели блок "питання-відповіді".

Також довели до відома, що на поточній неділі в Херсонській обласній державній адміністрації відбулася нарада з вирішення питань, пов’язаних з будівництвом Сиваської ВЕС, а саме збереження покриття автомобільних доріг, по яким здійснюється рух великовагових транспортних засобів підрядними організаціями. З цього питання було поінформовано, що 14 червня 2019 року здійснено комісійне обстеження аварійно-небезпечних ділянок на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О001802 Чаплинка-Новотроїцьк-Рикове. Також на теперішній час ТОВ «Науково-виробнича фірма «Мостексперт» вже здійснює обстеження мосту через зрошувальний канал в смт Чаплинка на предмет розрахунку навантаження на міцність мосту. 25 червня погоджено контракт на суму 1,8 млн. грн. на виконання робіт по поточному дрібному ремонту на ділянці дороги від смт. Чаплинка до с. Григорівка (роботи розпочнуться з 28 червня 2019 року). Відповідно до укладеного договору, вказано три пункти по збереженню та відновленню  дорожнього покриття вказаної автомобільної дороги, а саме:

  • забезпечення проїзду шляхом відновлення дорожнього покриття під час будівництва Сиваської ВЕС;
  • підтримка належного стану дорожнього покриття під час будівництва Сиваської ВЕС;
  • здійснення ремонтованих робіт з поточного середнього ремонту за умовою співфінансування (50/50) після будівництва Сиваської ВЕС.

ТОВ «Сивашенергопром» та POWERCHІNA Syvash Wind Power Project in Ukraine надають матеріальну допомогу  на покращення соціальної та інфраструктурної сфери ОТГ , проплачують роботи по будівництву вуличного освітлення в с. Григорівка по вул. Пушкіна, частково по вул. Шкільна, частково по вул. Толстого, частково по проспект Новікова  на загальну суму - 611 969 грн..

Також з 01 липня 2019 року представники POWERCHІNA розпочнуть роботу в офісі ГО «Майбутнє Григорівки», що знаходиться на другому поверсі приміщення Будинку культури в селі Григорівка. Тож, мешканці Присиваської ОТГ можуть  звертатися до керівництва ТОВ «Сивашенергопром» та POWERCHІNA  через зазначене представництво.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь