Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбудеться ХІ Міжнародна агропромислова виставка та форум з підтримки фермерства «АГРОПОРТ Південь Херсон – 2019»

Дата: 13.06.2019 09:27
Кількість переглядів: 547

Фото без опису

18-20 липня 2019 року на території міжнародного аеропорту «Херсон» відбудеться ХІ Міжнародна агропромислова виставка та форум з підтримки фермерства «АГРОПОРТ Південь Херсон – 2019» (далі - Форум).

Вдруге на півдні України відбудеться масштабний міжнародний захід з розвитку фермерства - Форум, який стане відкритим майданчиком для демонстрації інноваційних агротехнологій, новинок сільгосптехніки, спілкування експертів та сільгоспвиробників.

Серед ключових тем Форуму - перспективи вирощування органічної продукції, розвиток зрошуваного землеробства, овочівництва, садівництва, виноробства, тепличного господарства, рибальства, птахівництва, створення ланцюгів доданої вартості, розвиток сільських територій, енергоефективні, «розумні» та інформаційні технології.

У Форумі візьмуть участь вищі посадові особи органів влади України, представники дипломатичного корпусу, іноземні делегації, керівники агропромислового комплексу регіонів-партнерів, науковці, а також провідні представники ділових кіл з різних областей України.

Протягом трьох днів учасники заходу матимуть унікальну можливість відвідати виставку, експозицію техніки та демонстраційні покази, взяти участь у конференціях, семінарах та засіданнях за «круглим столом», а також ознайомитись з потенціалом Херсонщини, її досягненнями та можливостями.

Для участі у Форумі необхідно зареєструватись на офіційному сайті: www.agroport.ua. За додатковою інформацією можна звертатися за тел.: (0552) 75-55-43, (0552) 42-27-48.

З метою ефективної організації заходу просимо до 10 липня поточного року надати на електронну адресу Департаменту агропромислового розвитку Херсонської обласної державної адміністрації (guapr@ukr.net) список осіб (ПІБ, посада, контактний номер телефону), які виявили бажання взяти участь у заході.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь