Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбудеться ХІ Міжнародна агропромислова виставка та форум з підтримки фермерства «АГРОПОРТ Південь Херсон – 2019»

Дата: 13.06.2019 09:27
Кількість переглядів: 581

Фото без опису

18-20 липня 2019 року на території міжнародного аеропорту «Херсон» відбудеться ХІ Міжнародна агропромислова виставка та форум з підтримки фермерства «АГРОПОРТ Південь Херсон – 2019» (далі - Форум).

Вдруге на півдні України відбудеться масштабний міжнародний захід з розвитку фермерства - Форум, який стане відкритим майданчиком для демонстрації інноваційних агротехнологій, новинок сільгосптехніки, спілкування експертів та сільгоспвиробників.

Серед ключових тем Форуму - перспективи вирощування органічної продукції, розвиток зрошуваного землеробства, овочівництва, садівництва, виноробства, тепличного господарства, рибальства, птахівництва, створення ланцюгів доданої вартості, розвиток сільських територій, енергоефективні, «розумні» та інформаційні технології.

У Форумі візьмуть участь вищі посадові особи органів влади України, представники дипломатичного корпусу, іноземні делегації, керівники агропромислового комплексу регіонів-партнерів, науковці, а також провідні представники ділових кіл з різних областей України.

Протягом трьох днів учасники заходу матимуть унікальну можливість відвідати виставку, експозицію техніки та демонстраційні покази, взяти участь у конференціях, семінарах та засіданнях за «круглим столом», а також ознайомитись з потенціалом Херсонщини, її досягненнями та можливостями.

Для участі у Форумі необхідно зареєструватись на офіційному сайті: www.agroport.ua. За додатковою інформацією можна звертатися за тел.: (0552) 75-55-43, (0552) 42-27-48.

З метою ефективної організації заходу просимо до 10 липня поточного року надати на електронну адресу Департаменту агропромислового розвитку Херсонської обласної державної адміністрації (guapr@ukr.net) список осіб (ПІБ, посада, контактний номер телефону), які виявили бажання взяти участь у заході.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь