Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Семінар з гендерно-орієнтованого бюджетування «Гендерні проблеми на секторальному рівні»

Дата: 10.06.2019 11:53
Кількість переглядів: 710

06-08 червня 2019 року в м. Києві представниці та представники громад другої когорти Програми DOBRE прийняли участь в тематичному семінарі з гендерно-орієнтованого бюджетування «Гендерні проблеми на секторальному рівні». На тренінгу були присутні представники Присиваської ОТГ  Затуливітер Анастасія - спеціаліст з питань розвитку території та інвестицій та Панкіна Тетяна - в.о. старости с. Іванівка, які презентували соціальну програму «Молодь Присиваської ОТГ на 2019-2022 роки. Відкривали семінар Олена Єна, директорка програми «Жінки-лідерки», НДІ та Яна Казакова, менеджерка програми «Жінки-лідерки», НДІ.

Протягом двох днів обговорювали моделі надання послуг у громаді, гендерну інтеграцію у секторальний розвиток, а саме міжнародний та український досвід у вирішенні гендерних проблем/розривів в різних сферах. Олександр Ярема, заступник міністра молоді та спорту, провів тематичну сесію, присвячену новому законодавству та практикам для ОТГ у сфері молодіжної політики. Обговорювали та аналізували гендерні розриви у різних сферах, а саме: у сфері освіти та позашкілля, у сфері молодіжної політики, фізичної культури та спорту, у сфері соціального захисту та економічного розвитку громад. Ігор Онищук, експерт Проектного офісу секторальної децентралізації, розказав про основні підходи та особливості формування та виконання місцевих бюджетів, організацію та фінансування первинної медичної допомоги.

За результатами напрацювань попередніх днів, третього дня представники громад презентували програми у сферах освіти, культури, спорту, молодіжної політики та соціального захисту.

Приємно спостерігати за тим, що завдяки таким зустрічам та навчанням, завдяки допомозі консультантів та експертів Програми DOBRE впроваджується гендерний підхід в ОТГ для покращення якості життя в громадах та ефективного використання бюджетних коштів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь