Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міжнародний День захисту дітей в Присиваській ОТГ

Дата: 03.06.2019 16:31
Кількість переглядів: 821

Фото без опису

Щорічно в Україні і світі відзначається радісне і веселе дитяче свято – Міжнародний День захисту дітей. 

В Присиваській ОТГ було організовано та проведено:

Григорівський СБК: конкурс дитячого малюнку на асфальті «Ми за мир», різні рухливі ігри, які допомагала проводити Пепі Довгапанчоха. Під час дійства діти мали змогу пострибати на батуті, пограти в гру дартс та поласувати солодкою ватою. В кінці свята всім дітям було роздано морозиво. Спонсори свята: ПП Клименко В.О., ПП Ліхацька Л.Т., ПП Робак П.Л. та Свінцицький Б.К.

Павлівського СБК: всіх дітей села запросили взяти участь в інтелектуально-спортивно-розважальному квесті «Ігри патріотів». Усі етапи гри – це естафета, змагання, інтелектуальні раунди, на кожному з яких треба проявити кмітливість, відвагу, фізичну витривалість і почуття гумору. І, звісно, здатність перемагати командою! На кожній локації учасники, крім гарного настрою, веселощів та усмішок, отримували три чарівні пелюстки. Всього у кожної команди після подолання трьох локацій було 9 пелюсток, які на завершальному етапі перетворилися в чудову квітку дитячої мрії. Цей квест дав дітям можливість не тільки весело провести час, але й дізнатися багато цікавого. Після квесту дітей чекали батути та солодка вата. Наприкінці заходу його найактивніші учасники були нагороджені призами та кожен із присутніх дітей мав можливість поласувати морозивом, яке надала ПП Сучок Н. С.

Строганівський СБК: для всіх вікових категорій дітей, проведені розважальні ігри. Діти весело провели час. В. о старости Загороднюк С. В. привітала діток із святом. Побажала їм: міцного здоров'я, щастя, мирного неба, бути розумними, слухняними. В кінці малюки ласували морозивом, яким їх пригостила Мєзєнцева М. О. Заохочувальні призи надали - Заводнія Г. І. та Зімін В. В. 

Іванівський СБК: в програмі заходу: пісні та танці, сеанси гри в шахи та шахмати, конкурс малюнків, спортивні змагання, солодкі конкурси, «Відгадай мелодію» та флешмоби. Спонсори свята: ФОП "Чоботару" та ПП Сучок.
Потрібно пам'ятати, що День захисту дітей — це не просто веселе свято для самих діток, а й нагадування дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб діти росли здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленою справою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь