Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щодо проведення II Загальноукраїнського щорічного конкурсу архітектури та урбаністики Ukrainian Urban Awards 2019.

Дата: 23.05.2019 15:45
Кількість переглядів: 613

7 червня 2019 року відбудеться фінал II Загальноукраїнського щорічного конкурсу архітектури та урбаністики Ukrainian Urban Awards 2019. Конкурс Ukrainian Urban Awards покликаний визнати кращі архітектурні проекти України, незалежно від форми, розміру та бюджету. Він сприяє підвищенню просторової якості та комфортності міст, забезпеченню сталого розвитку та є Інструментом для покращення урбаністики.

Близько 3 000 українських архітекторів, дизайнерів середовища та урбаністів відвідали конкурс в минулому році, загалом на суд журі було подано більше ніж 500 робіт у 12 номінаціях.

Цьогоріч висококваліфіковане журі у складі кращих архітекторів країни та світу, головних архітекторів європейських міст та провідних урбан-дизайнерів оцінюватимуть досягнення міської нерухомості України та визначатимуть найкращі архітектурні проекти.

Головний акцент конкурсу та критерії оцінки журі базуються на принципах, викладених в основних тезах Лейпцизької хартії «Міста Європи на шляху сталого розвитку». В першу чергу, це є відношення до пішоходів, велосипедистів, а також правильна багатофункційність та різноманітність, змішана забудова. Особливою вимогою є контекст середовища — коректність нового об'єкту до існуючої «тканини» міста, важливими є енергоефективність та реалізація проектів.

Термін подання конкурсних робіт до 24 травня 2019 року. З детальними умовами конкурсу можна ознайомитись за посиланням: http://ukrainianurbanawards.com/page2201479.html.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь