Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Людська небайдужість рятує життя!

Дата: 10.05.2019 17:12
Кількість переглядів: 777

Фото без опису

Щойно відвирували Великодні та травневі свята і громада повертається у звичне розмірене життя… І не завжди в цьому житті, особливо в наш час, є місце співчуттю, чуйності, бажанню допомогти ближньому. Чи то менталітет у нас такий, чи так нам зручніше…

Але сьогодні про кращі риси наших громадян. В селі Григорівка сусіди помітили, що на подвір’ї давно не з’являвся сусід. Небайдужі зателефонували інспектору, фахівцю із соціальної роботи Григорівської сільської ради та негайно було прийнято рішення відрядити за вказаною адресою соціального робітника Гловацьку Ніну Іванівну. Ніна Іванівна навідала чоловіка і з’ясувала, що він хворий, не має родичів та коштів на медичне обстеження та лікування. Дуже скрутно в нього і з продуктами харчування. Гадючко Галина Миколаївна вирішує питання щодо транспортування хворого до району. З продуктами харчування відразу ж допоміг приватний підприємець Василевський В’ячеслав Миколайович. Не можна не згадати  Харченка Петра Петровича, який викосив бур’яни на подвір’ї.

Вражає, що всі ці люди допомагали від щирого серця, за покликом душі, адже кожен з них міг відмовитись з різних причин. Радує й те, що цінність людського життя переважає втрати власного часу. Щиро дякуємо Вам за небайдужість! Маємо надію, що Вашому прикладу послідують й інші жителі нашої громади, адже питання коштів на лікування залишається відкритим.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь