Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення! Про набір слухачів до магістратури та бакалаврату ХНТУ за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» в 2019 році!

Дата: 22.04.2019 10:28
Кількість переглядів: 624

Фото без опису

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29 липня 2009 року №789 «Про затвердження Порядку прийому на навчання за освітньо- професійною програмою підготовки магістрів за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» галузі знань «Публічне управління та адміністрування» (із змінами) Херсонський національний технічний університет з 10 до 23 липня 2019 року включно проводить прийом документів за заочною формою навчання від державних службовців без обмежень за віком, які мають вищу освіту (бакалавр, спеціаліст чи магістр будь-якого напряму підготовки), стаж державної служби чи служби в органах місцевого самоврядування не менше одного року, посади яких належать до 6-9 групи оплати праці та на момент подання документів працюють на державній службі.

Навчання здійснюється за кошти державного бюджету України за замовленням Національного агентства України з питань державної служби.

Особи, які не відповідають встановленим вимогам або склали вступні випробування, але не пройшли за конкурсом, мають право в межах ліцензованого обсягу ХНТУ вступати на навчання за кошти фізичних чи юридичних осіб.

Вступні випробування проводитимуться з 25 до 31 липня 2019 року включно.

Початок занять з 1 вересня 2019 року.

Термін навчання за заочною формою складає 1 рік і 4 місяці.

Крім того, ХНТУ здійснюється набір на навчання за освітнім рівнем «бакалавр» та «бакалавр» (зі скороченим терміном навчання) на базі освітньо- кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста будь-якого напряму підготовки.

Навчання здійснюється за державним замовленням у межах фінансування МОН України та на контрактній основі (за кошти юридичних або фізичних осіб).

Форма навчання: денна або заочна з тривалістю навчання 3 роки 10 місяців. На базі раніше здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста будь-якого напряму підготовки - 2 роки 10 місяців.

Строк подачі документів - з 10 до 22 липня 2019 року включно.

Перелік конкурсних предметів (ЗНО) для випускників школи:

Обов’язково:

  1. Українська мова та література
  2. Математика

На вибір абітурієнта:

  1. Історія України

      3. Іноземна мова (англійська мова; французька мова; німецька мова; іспанська мова).

На базі раніше здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста будь-якого напряму підготовки, замість проходження зовнішнього незалежного оцінювання, складається фаховий вступний іспит зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь