Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підсумки атестації педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Григорівської сільської ради у 2018/2019 навчальному році

Дата: 08.04.2019 14:18
Кількість переглядів: 1251

Творчість, майстерність, досконалість - це,

насамперед, наполеглива праця.

  В.О.Сухомлинський

                                                         

Атестація педагогічних працівників освітніх закладів  Григорівської сільської ради   проводилася  відповідно до Закону України «Про освіту» (стаття 54), з метою активізації їх професійної діяльності, стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня фахової майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету праці вчителя та забезпечення ефективності навчально-виховного процесу.

  Базовим документом, який регламентує порядок атестації педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти, є Типове положення про атестацію педагогічних працівників, затверджене наказом Міністерства освіти і науки України від 06 жовтня 2010 р. № 930, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України від 14 грудня 2010 р. за № 1255/18550, зі змінами, затвердженими наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 20 грудня 2011 року № 1473 та змінами затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України від 08.08.2013 р. № 1135.

  Атестація педагогічних працівників закладів освіти – це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання їх педагогічної діяльності, за якою визначаються відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюється кваліфікаційна категорія, педагогічне звання. Метою атестації є стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності навчально-виховного процесу. Основними принципами атестації є відкритість та колегіальність, гуманне та доброзичливе ставлення до педагогічного працівника, повнота, об’єктивність та системність оцінювання його педагогічної діяльності.

  Відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників України, наказу начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Григорівської сільської ради директора від 10.09.2018 № 40  «Про проведення атестації педагогічних працівників освітніх закладів Григорівської сільської ради у 2018/2019 навчальному році»  05 квітня 2019 року була проведена атестація педагогічних працівників освітніх закладів Григорівської сільської ради.

Обов`язковою умовою організації та проведення атестації педагогічних працівників було дотримання законодавчих та нормативних вимог, об`єктивність в оцінюванні діяльності педагогів. Системний підхід до атестації педагогічних працівників, який складається з планування атестаційної роботи, суворого дотримання етапів проведення атестації, виконання нормативного режиму під час організації і проведення атестації, відпрацювання загальних вимог до педагогічного працівника,  дозволяє об`єктивно оцінювати кожного педагога, що атестується.

 За результатами голосування членів атестаційної комісії ІІ рівня при відділі освіти, культури, туризму молоді та спорту  підтвердили кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» та педагогічне звання «старший вчитель» -  2 педагога, «спеціаліст першої категорії» - 1; підвищили кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії» - 1, «спеціаліст другої категорії» – 2;   присвоєно педагогічне звання «старший вчитель» трьом педагогам.

 Вітаємо колег з проходженням атестації та бажаємо міцного здоров’я, наснаги та творчих успіхів у педагогічній діяльності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь