Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ми - молодь, яка обирає здоров'я!

Дата: 22.03.2019 10:58
Кількість переглядів: 881

Фото без опису

 

21 березня в актовій залі Григорівської ЗОШ зібралися юні агітатори закладів загальної середньої освіти Григорівської сільської ради позмагатися у конкурсі «Молодь обирає здоров’я». Команди Григорівської ЗОШ «Палітра», Павлівської ЗОШ «Енергія», Строганівської ЗОШ «Health» («Здоров’я») та Іванівської ЗОШ «Шанс» боролися  за звання кращих у просуванні здорового способу життя. Діти займали чітку позицію, висловлюючи зі сцени думки про згубний вплив паління, алкоголю, наркотиків, зосереджуючи увагу на тому, що під вплив усього цього можна потрапити непомітно. Альтернативою школярі вважають активний спосіб життя – спорт, свіже повітря, спілкування з друзями, танці, зарядку. Згадали учасники і про небезпеку яка підступно  чигає нині на юне покоління – залежність від гаджетів та інтернету, чесно відобразивши справжню картину, яку можна побачити нині серед молоді на вулиці, у магазинах, кафе тощо.

Конкурс відбувався  відразу у кількох номінаціях: виступи агітбригад, І місце виборола команда Григорівської ЗОШ; кращий плакат ( 3 роботи), І місце посіли учні Іванівської ЗОШ; краща фотографія (3 фото), команди двох шкіл завоювали перші місця – Григорівської та Павлівської;  у  вікторині кращими були учні Павлівської ЗОШ,  Якщо з підрахунком балів за виступ агітбригади та вікторини журі впоралося швидко, визначивши переможців, то плакати та фотографії  було оцінити складніше. В кожній  роботі розкрито тему, вдало та якісно  оформлено плакати та фотографії, роботи яскраві та оригінальні. Підсумовуючи результати всіх конкурсів, місця розподілено таким чином:

І місце -  команда «Палітра» (Григорівська ЗОШ);

ІІ місце – команда «Енергія» (Павлівська ЗОШ);

ІІІ місце – команда «Health» («Здоров’я» Строганівська ЗОШ);

ІV місце – команда «Шанс» (Іванівська ЗОШ).

 Сподіваємося, що гасла, які звучали з вуст школярів та яскраві інсценівки, які вони представляли у підтримку популяризації здорового способу життя побачить  більша  кількість молоді. Бо ж хочеться, аби вести здоровий спосіб життя стало справді модно.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь