Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча зустріч з питань створення ЦНАП в Присиваській ОТГ.

Дата: 19.03.2019 17:27
Кількість переглядів: 868

Фото без опису

В кінці 2018 року була подана заявка на участь у третьому раунді відбору учасників Фази впровадження Програми «U-LEAD з Європою»  по створенню/модернізації ЦНАП. Наша громада пройшла відбір, тож в Присиваській ОТГ планується створення центру надання адміністративних послуг з віддаленими робочими місцями в старостинських округах.

19 березня 2019 року в адміністративній будівлі Григорівської сільської ради відбулась зустріч з Оленою Ступаковою та Людмилою Мураховською –  регіональними спеціалістами напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми "U-LEAD з Європою", а також з Оксаною Силюковою – директором Херсонського центру розвитку місцевого самоврядування та Оксаною Гуцоляк – радником з питань муніципальних послуг Херсонського ЦРМС. На зустрічі були присутні депутати Григорівської сільської ради, в.о. старост сіл громади та працівники апарату.

Експерти Програми «U-LEAD з Європою» провели огляд приміщень, де планується розміщення ЦНАПу, після чого відбулась нарада. Олена Ступакова розповіла про допомогу, яку наша громада може отримати при створенні ЦНАП.  Конкретні види допомоги та її обсяги будуть визначатись спільно з Програмою та громадою за результатами візиту експертів.

Програма надає матеріальну допомогу, а саме меблі для облаштування робочих місць для персоналу ЦНАП та місць для відвідувачів ЦНАП, офісну техніку, інформаційну систему ПК ЦНАП «Вулик». Експерти програми розроблять новий дизайн/зонування/візуалізацію ЦНАП згідно з Посібником «Досвід фізичного створення ЦНАП», що розроблений за результатами реалізації Початкової фази Програми. Для працівників проводяться навчання та підвищення кваліфікації, включаючи ділову етику, гендерний аспект; будуть організовані навчальні візити в стало працюючі ЦНАП. Надається допомога в роботі з мешканцями (інформування громадян, що полягає у підвищенні їхнього рівня знань про ЦНАП, його призначення та можливості; залучення громадян, що полягає у створенні інтересу з боку мешканців до ЦНАП та створення для них можливості брати участь в певних аспектах роботи ЦНАП та іншої діяльності Учасника відбору, пов’язаної з адмінпослугами).

За кошти Григорівської сільської ради буде виконаний поточний ремонт приміщень для розміщення ЦНАП.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь