Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Затверджений проект "Пані в справі".

Дата: 19.03.2019 10:23
Кількість переглядів: 914

Фото без опису

В грудні 2018 року 24 жінки-лідерки з Херсонської області успішно завершили навчання 6-го циклу Академії Жіночого Лідерства (далі – АЖЛ), серед яких – 10 активних жінок-лідерок Присиваської ОТГ. В рамках програми мікрогрантів для активних жінок-випускниць 6-ої АЖЛ, представницями нашої громади був написаний та затверджений проект «Пані в справі». Ідею проекту було обговорено на тренінгах АЖЛ, далі написанням проекту займалась членкиня громадської організації  «Майбутнє Григорівки» Рогальська О.С., допомагали  Кагадій В.П. – членкиня ГО «Затишок –Строганівка» та заступниця з питань діяльності виконавчих органів ради – Зозулінська Т.В.

Ідея проекту полягає в створенні центру культурно-громадського розвитку «Пані в справі» (далі – Центр), спрямоване на об’єднання жінок з управлінськими якостями і у створенні для них та інших жінок навчально-розвиваючого середовища, яке сприятиме їх особистому зростанню, професійному розвитку, обміну досвідом та налагодженню мережі ділових контактів. Метою створення Центру є допомога жінкам-лідеркам у просуванні змін в громаді та наданню їм можливостей на практиці скористатися отриманими знаннями та навичками для реалізації ініціатив. Проект буде реалізований на базі Павлівського Будинку культури. В результаті буде організоване місце для активних, небайдужих до розвитку громади жінок, обладнане сучасними технічними засобами. В подальшому, за рахунок видатків з місцевого бюджету, планується встановлення таких філій «єднання жіноцтва» в інших селах Присиваської громади.

За грантові кошти планується закупити активну акустичну систему, мікшерний пульт, радіосистему та ноутбук. За кошти з місцевого бюджету Григорівської сільської ради будуть закуплені матеріали для проведення косметичного ремонту приміщення та закупівля телевізору.

Під час впровадження проекту планується залучення жінок громади для допомоги в підготовці приміщення, для збору та поширення інформації через можливі канали. Тож закликаємо активних жінок громади долучатись до реалізації цього проекту та втілити в життя свої задуми і мрії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь