Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Затверджений проект "Пані в справі".

Дата: 19.03.2019 10:23
Кількість переглядів: 957

Фото без опису

В грудні 2018 року 24 жінки-лідерки з Херсонської області успішно завершили навчання 6-го циклу Академії Жіночого Лідерства (далі – АЖЛ), серед яких – 10 активних жінок-лідерок Присиваської ОТГ. В рамках програми мікрогрантів для активних жінок-випускниць 6-ої АЖЛ, представницями нашої громади був написаний та затверджений проект «Пані в справі». Ідею проекту було обговорено на тренінгах АЖЛ, далі написанням проекту займалась членкиня громадської організації  «Майбутнє Григорівки» Рогальська О.С., допомагали  Кагадій В.П. – членкиня ГО «Затишок –Строганівка» та заступниця з питань діяльності виконавчих органів ради – Зозулінська Т.В.

Ідея проекту полягає в створенні центру культурно-громадського розвитку «Пані в справі» (далі – Центр), спрямоване на об’єднання жінок з управлінськими якостями і у створенні для них та інших жінок навчально-розвиваючого середовища, яке сприятиме їх особистому зростанню, професійному розвитку, обміну досвідом та налагодженню мережі ділових контактів. Метою створення Центру є допомога жінкам-лідеркам у просуванні змін в громаді та наданню їм можливостей на практиці скористатися отриманими знаннями та навичками для реалізації ініціатив. Проект буде реалізований на базі Павлівського Будинку культури. В результаті буде організоване місце для активних, небайдужих до розвитку громади жінок, обладнане сучасними технічними засобами. В подальшому, за рахунок видатків з місцевого бюджету, планується встановлення таких філій «єднання жіноцтва» в інших селах Присиваської громади.

За грантові кошти планується закупити активну акустичну систему, мікшерний пульт, радіосистему та ноутбук. За кошти з місцевого бюджету Григорівської сільської ради будуть закуплені матеріали для проведення косметичного ремонту приміщення та закупівля телевізору.

Під час впровадження проекту планується залучення жінок громади для допомоги в підготовці приміщення, для збору та поширення інформації через можливі канали. Тож закликаємо активних жінок громади долучатись до реалізації цього проекту та втілити в життя свої задуми і мрії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь