Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Участь представників Присиваської ОТГ у семінарі «Баланс влади як запорука успішних перетворень в ОТГ»

Дата: 04.02.2019 11:08
Кількість переглядів: 818

Фото без опису  
 

31 січня – 02 лютого 2019 року у місті Києві відбувся семінар «Баланс влади як запорука успішних перетворень в ОТГ» у рамках проекту «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (Програма DOBRE). В одному залі  зібрали голів, старост, секретарів, членів виконкому, депутатів та інших представників влади в ОТГ. На заході були присутні представники нашої громади: Богатиренко Сергій, начальник відділу архітектури, земельних відносин та ЖКГ, Шонія Ганна, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту, Горлінський Станіслав, спеціаліст першої категорії з юридичних питань.

       Мета семінару – налагодити  ефективну комунікацію, навчити командній роботі, розказати, що робити із конфліктами і стресами.

      Олександр Солонтай, експерт Інституту Політичної Освіти, ознайомив учасників семінару з останніми змінами у нормативно-правовій базі місцевого самоврядування.

      Юлія Сулаєва, психологиня, психотерапевтка, тренерка, керівниця навчально-психологічного центру «Content» та Дмитро Кущ, психолог, тренер, провідний спеціаліст навчально-психологічного центру «Content»,  навчали вмінню працювати в команді, конфліктостійкості, стресостійкості, техніки регуляції емоційної напруги, ефективної комунікації як способу запобігання конфліктів.
       Андрій Осіпов, експерт Інституту Політичної Освіти, ознайомив із стримуванням і противагою в місцевій раді як основою  запобігання узурпації та корупції.

      Учасники семінару «Баланс влади як запорука успішних перетворень в ОТГ» (Програма DOBRE) відвідали  Київраду та зустрілися із директором Інституту Політичної Освіти, депутатом Київради Андрієм Странніковим. Говорили про інноваційні підходи в роботі органів місцевого самоврядування на прикладі Київради та про залучення громадськості до прийняття рішень.

      Також учасники семінару «Баланс влади як запорука успішних перетворень в ОТГ» (Програма DOBRE) відвідали Верховну Раду.  Окрім екскурсії, їх чекала зустріч із Оксаною Продан, народним депутатом, представником голови Асоціації міст України у Парламенті. Говорили про децентралізаційні процеси, залучення інвестицій в громади, піднімали і болючі для ОТГ питання. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь