Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Участь представників Присиваської ОТГ у семінарі «Баланс влади як запорука успішних перетворень в ОТГ»

Дата: 04.02.2019 11:08
Кількість переглядів: 861

Фото без опису  
 

31 січня – 02 лютого 2019 року у місті Києві відбувся семінар «Баланс влади як запорука успішних перетворень в ОТГ» у рамках проекту «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (Програма DOBRE). В одному залі  зібрали голів, старост, секретарів, членів виконкому, депутатів та інших представників влади в ОТГ. На заході були присутні представники нашої громади: Богатиренко Сергій, начальник відділу архітектури, земельних відносин та ЖКГ, Шонія Ганна, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту, Горлінський Станіслав, спеціаліст першої категорії з юридичних питань.

       Мета семінару – налагодити  ефективну комунікацію, навчити командній роботі, розказати, що робити із конфліктами і стресами.

      Олександр Солонтай, експерт Інституту Політичної Освіти, ознайомив учасників семінару з останніми змінами у нормативно-правовій базі місцевого самоврядування.

      Юлія Сулаєва, психологиня, психотерапевтка, тренерка, керівниця навчально-психологічного центру «Content» та Дмитро Кущ, психолог, тренер, провідний спеціаліст навчально-психологічного центру «Content»,  навчали вмінню працювати в команді, конфліктостійкості, стресостійкості, техніки регуляції емоційної напруги, ефективної комунікації як способу запобігання конфліктів.
       Андрій Осіпов, експерт Інституту Політичної Освіти, ознайомив із стримуванням і противагою в місцевій раді як основою  запобігання узурпації та корупції.

      Учасники семінару «Баланс влади як запорука успішних перетворень в ОТГ» (Програма DOBRE) відвідали  Київраду та зустрілися із директором Інституту Політичної Освіти, депутатом Київради Андрієм Странніковим. Говорили про інноваційні підходи в роботі органів місцевого самоврядування на прикладі Київради та про залучення громадськості до прийняття рішень.

      Також учасники семінару «Баланс влади як запорука успішних перетворень в ОТГ» (Програма DOBRE) відвідали Верховну Раду.  Окрім екскурсії, їх чекала зустріч із Оксаною Продан, народним депутатом, представником голови Асоціації міст України у Парламенті. Говорили про децентралізаційні процеси, залучення інвестицій в громади, піднімали і болючі для ОТГ питання. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь