Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День Соборності - Україна єдина!

Дата: 23.01.2019 16:28
Кількість переглядів: 771

Фото без опису

       20 січня 2019 року в Григорівському сільському Будинку культури відбувся урочистий концерт «Україна єдина» присвячений Дню Соборності України. Для всіх присутніх в залі виступили: Родіон Дичок, Олексій Лапшиков, Поліна Мороз, Ксенія Толочко, Ельвіна Солопчук, Ольга Вафіна, Наталія Кавковська та ансамбль «Мрія».

       До цієї знаменної та величної дати нашої країни 22 січня 2019 року у Григорівській ЗОШ І – ІІІ ступенів Присиваської ОТГ було проведено ряд заходів: акція для учнів початкової школи «Україна – це ми», флеш-моб учнів 5 – 11 класів «Краща мова єднання – це українська…», виставка дитячих малюнків «Я славлю свою рідну Україну», виставка тематичних стіннівок, плакатів «Вони творили історію», тематична виставка в шкільній бібліотеці «З Україною в серці», година – гра у початковій школі «У єдності наша сила», уроки патріотичного виховання «Соборна мати – Україна одна на всіх, як оберіг».

        Колектив Павлівського сільського будинку культури разом із Павлівською ЗОШ І – ІІІ ступенів організував виставку – інсталяцію  «Книга єднає Україну». Разом з вчителями, учнями та працівниками дитячого садочка, взявшись за руки, створили нерозривний «Ланцюг єдності» - символ єдності нашої країни.

       В Іванівському сільському будинку культури пройшов захід до Дня Соборності України, який включив себе лекцію, флешмоб та привітання патріотичними піснями.

        Таким чином, цим святкуванням ми хочемо підкреслити , що Україна не розділена, що немає окремої Східної та Західної України, а є єдина держава і ми - єдиний народ! З Днем Соборності, Україно!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь