Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Скадовський дельфінарій "Акварель" запрошує до співпраці!

Дата: 18.12.2018 08:51
Кількість переглядів: 670

Фото без опису

Скадовський дельфінарій "Акварель" знаходиться на півдні України в Херсонській області, в дитячому курортному містечку Скадовськ, на березі Джарилгацької затоки, де зима відносно тепла, море сприяє помірному, більш м’якому клімату. Кліматична зона міста Скадовська відповідає кліматичній зоні міста Євпаторії.

Дельфінарій розпочав свою діяльність 13 червня 2012 року і будучи одним з найсучасніших в нашій країні, на відміну від багатьох підприємств подібного роду, не має генеральної спрямованості на здобуття максимального прибутку. Програма, що реалізовується дельфінарієм, сприяє вивченню і охороні мешканців Чорного моря, екологічній освіті населення, створенню ефективної лікувально-оздоровчої системи за участю дельфінів, загальному зниженню соціальної напруженості в наш неспокійний час.

Один з напрямків роботи дельфінарію, а саме дельфінотерапії розпочався 25 вересня 2012 року. Дельфінотерапія є унікальним медико-психологічним методом реабілітації, корекції дітей і дорослих, що страждають різними психо-неврологічними порушеннями, допомагає нормалізувати нестабільний психо-емоційний стан вагітних. У нас є два басейни з постійним температурним режимом води 24 градуси : відкритий та критий (де проводиться дельфінотерапія в зимовий час). Критий басейн опалювальний і обладнаний душовими, сан. вузлами, гардеробною. У корпусі Центру реабілітації та відпочинку наших відвідувачів чекають кабінети психолога та реабілітолога, невропатолога та масажиста, дитяче фіто-кафе та дитяча ігрова кімната, душова та гардеробна.

Центр реабілітації «Акварель» розробив унікальну комплексну програму, що враховує індивідуальні особливості кожного пацієнта. Досвідчені фахівці спостерігають і коректують методику занять. Заняття проводяться в ігровій формі, яка оптимальна для дітей, дорослих, вагітних і дельфінів.

За короткий час своєї діяльності в Центрі реабілітації та відпочинку «Акварель» пройшли курс дельфінотерапії діти з різних куточків нашої країни (Миколаїв, Херсон, Запоріжжя, Київ, Кривий Ріг, Очаків, Нікополь, Біла Церква, Скадовськ та ін.), а також ближнього зарубіжжя та країн Європи (Федеративна Республіка Німеччина, Росія. Польща та ін.). Всього, за період 2012- 2018 рр. в Центрі реабілітації та відпочинку «Акварель» пройшли дельфінотерапію 2500 чоловік, з них дітей - 2395, дорослих - 105 .

Сьогодні Центр реабілітації має ліцензію Міністерства охорони здоров’я України на здійснення медичної практики і на замовлення Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) спільно з санаторієм для дітей з батьками «Скадовськ», ПОГ «Центр комплексної реабілітації» здійснює другий рік оздоровлення з курсом реабілітації ЗО дітей з інвалідністю вихованців Дарницького та Святошинського дитячих будинків-інтернатів та оздоровлення більш 300 дітей з інвалідністю хворих на дитячий церебральний параліч та інші органічні ураження головного мозку, які супроводжуються руховими порушеннями з курсом реабілітації з супроводом дорослих з використанням дельфінів.

МИ забезпечуємо надання послуг з оздоровлення дітей з інвалідністю з курсом реабілітації із застосуванням дельфінів з терміном оздоровлення 14 днів, з наповненістю групи не менше 25 дітей із супроводом на 1 (один) заїзд.

Забезпечено доставку дітей з інвалідністю від залізничного вокзалу Херсон до міста оздоровлення та в зворотному напрямку комфортабельними автобусами у разі групового заїзду (не менш 10 осіб).

У санаторії «Скадовськ» діти розміщуються у двомісних - трьохмісних номерів з усіма комунальними зручностями в номері або на блоці; з забезпеченням номерів водопостачанням (холодною та гарячою водою) та теплопостачанням (з урахуванням температури повітря). У кожному номері є умивальник, туалет, душова кабіна; стіл, шафа для одягу, крісла або стільці, ліжка. Інфраструктура закладу оздоровлення доступна, дружня та без бар’єрна для дітей з інвалідністю, у тому числі для дітей на візках.

Забезпечено дієтичне, не менше ніж 4-х разове нормативне збалансоване харчування; закупівлю сировини (продуктів харчування), яка відповідає вимогам діючих державних стандартів (ГОСТ, ДСТУ та ТУ) щодо якості та безпеки. Забезпечено цілодобове чергування медсестри (медсестер).

Надаємо курс реабілітації із застосування механотерапії, кінезіотерапії, динамічної пропріоцептивної корекції, бальнеотерапії, лікування положенням (позиціювання), психолого- педагогічної корекції, фіто- та рефлексотерапії. Проводимо реабілітаційні заходи із застосуванням дельфінів (не менш 5 сеансів) - з урахуванням висновків лікарів щодо показань для кожної дитини з інвалідністю.

 

Тел.зв'язку +38(067)575-05-02; +38(095)775-05-05; +38(05537)5-22-22


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь