Присиваська сільська територіальна громада
Каховський район, Херсонська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Поглиблений тренінг із Гендерно-орієнтованого бюджетування (ГОБ)

Дата: 27.11.2018 14:09
Кількість переглядів: 826

Фото без опису

 

26 листопада 2018 року в інтерактивному класі Григорівської ЗОШ  консультантка ГО «Громадський центр «Нова Генерація» Ольга Жукова провела третій поглиблений тренінг із Гендерно-орієнтованого бюджетування (ГОБ) в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)».

Оглянувши роботу на попередніх тренінгах із ГОБ, визначивши очікування, розпочали навчання з теми «Гендерно-орієнтовне бюджетування: підходи до роботи на рівні громад». Також провели оцінку вихідної ситуації і можливостей для роботи в конкретній сфері. Була обговорена тема «Ідентифікація гендерно-специфічних проблем, мети та задач ГОБ». Для того, щоб навчитись застосовувати набуті на тренінгах знання, Ольга Жукова запропонувала провести практичні групові вправи «Дерево проблем», «Дерево цілей. Дерево завдань», а також мозковий штурм «Виявлення існуючих гендерних нерівностей».

27 листопада 2018 року пройшла консультація з включення гендерних питань в програми громади, яку провела Ольга Жукова. Адже сьогодні є дуже важливою проблема щодо забезпечення рівних прав і рівних можливостей жінок та чоловіків. Інтереси і досвід жінок, так само як і чоловіків, є невід’ємним критерієм у процесі розробки загальної концепції, здійснення моніторингу й оцінки всіх сфер для того, щоб жінки, і чоловіки могли одержувати рівну вигоду, а нерівність була викорінена.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь